Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Παλαιά Σφαγεία»: Μέχρι να γίνουν καρναβαλικό χωριό διατίθενται για καλοκαιρινές συναυλίες και εκδηλώσεις!!!

«Παλαιά Σφαγεία»: Μέχρι να γίνουν καρναβ...
Βγενόπουλος Φάνης

Εκδηλώσεις σε ιδιώτες και φέτος το καλοκαίρι στο χώρο που παραμένει αναξιοποίητος

Το εμβληματικό κτίριο των «Παλαιών Σφαγείων» στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας, επανέρχεται στην επικαιρότητα, μιας και στο χώρο – που παραμένει αναξιοποίητος καιρό αφότου έχουν τελειώσει οι περιπέτειες του Δήμου με τον ιδιώτη που το εκμεταλλευόταν – προγραμματίζονται και αυτό το καλοκαίρι σειρά εκδηλώσεων, συναυλιακού κυρίως χαρακτήρα. Αρχικά η δημοτική Αρχή σχεδίαζε να μεταφέρει στο χώρο διάφορες υπηρεσίες της, που βρίσκονται διασκορπισμένες ανά την πόλη, ωστόσο αργότερα επικράτησε η πρόταση για τη δημιουργία καρναβαλικού χωριού, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Μάλιστα για το σκοπό αυτό έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση για ένταξη του έργου στο διακρατικό  κοινοτικό πρόγραμμα INIEREG, ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του. Να σημειωθεί ότι, η ιδέα δημιουργίας καρναβαλικού χωριού στα «Παλαιά Σφαγεία» είχε «πέσει» και από την προηγούμενη δημοτική Αρχή του Γιάννη Δημαρά, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει.

Από πέρσι το καλοκαίρι, που ο χώρος άνοιξε για να φιλοξενήσει συναυλίες, τα «Παλαιά Σφαγεία» ανοίγουν τις πύλες τους για τον ίδιο σκοπό. Η αρχή θα γίνει την 1η Ιουνίου με τη συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη, θα ακολουθήσει στις 2 Ιουνίου η συναυλία των Θ. Παπακωνσταντίνου και Ματούλας Ζαμάνη, στις 3 και 4 Ιουνίου το φεστιβάλ των «Αναιρέσεων», στις 10 Ιουνίου θα δώσει συναυλία ο Κωστής Μαραβέγιας, ενώ στις 2 Ιουλίου θα τραγουδήσει στο χώρο ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Ζουγανέλης έρχονται στην Πάτρα την πρώτη μέρα του καλοκαιριού

Πάτρα: Αυτές είναι οι συναυλίες του φετινού καλοκαιριού

Τέσσερα συγκροτήματα την δεύτερη βραδιά του Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2016, στην Πάτρα

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Μαζωνάκη- Έρχεται και στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις