Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ένα βήμα από την Φούτμπολ Λιγκ ο ΟΦΗ-Μόνος στην κορυφή

Ποδόσφαιρο: Ένα βήμα από την Φούτμπολ Λι...

Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν με 1-0 του Αλίμου εκτός έδρας

Ο ΟΦΗ νίκησε εκτός έδρας (0-1) τον Άλιμο, ενώ ο Φωστήρας έμεινε ισόπαλος (1-1) με την Επισκοπή. Η ομάδα του Ηρακλείου είναι πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για άνοδο στη Football League, στο +2 από τον "φονέα" τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή (22/5).

Το ότι έτσι και αλλιώς η πρόκριση στην Β' Εθνική στον τέταρτο όμιλο της Γ' θα κρινόταν την τελευταία αγωνιστική, ήταν ήδη γνωστό. Μια βδομάδα όμως πριν μάθαμε ποιο θα είναι το ακλόνητο φαβορί για να καταφέρει να κερδίσει την άνοδο.

Το ακλόνητο φαβορί είναι ο ΟΦΗ με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να επικρατεί με 1-0 του Άλιμου στην Αθήνα και σε συνδυασμό με το 1-1 του Φωστήρα μέσα στην Επισκοπή να περιμένει σε μια βδομάδα τον «Φονέα των γιγάντων» στο κατάμεστο Γεντί Κουλέ, θέλοντας δύο αποτελέσματα.

Οι Κρητικοί θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση είτε φυσικά με νίκη, αλλά είτε και με ισοπαλία, καθώς θα μείνουν δύο βαθμούς μπροστά από τους «κιτρινόμαυρους».

Η ομάδα του Ταύρου από την άλλη, ενώ όλη την χρονιά ήταν μπροστά στον όμιλο, θα πάει την τελευταία αγωνιστική να τα παίξει όλα για όλα σε ένα καυτό γήπεδο και οι πιθανότητες μόνο με το μέρος της δεν φαίνεται να είναι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και τον αγώνα του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί φιλοξενήθηκαν από τον Άλιμο και έκαναν απλά το καθήκον τους έχοντας το μυαλό τους στην Επισκοπή.

Δεν φόρτσαραν, πέτυχαν ένα γκολ με τον Πόποβιτς στο πρώτο μέρος, είχαν τρία στο διάστημα αυτό και στην επανάληψη απλά έκαναν συντήρηση δυνάμεων σκεφτόμενοι το μεγάλο παιχνίδι που έρχεται με τον Φωστήρα στο Ηράκλειο.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κώτσιος (73' Γκούμας), Φαζός, Κοιλιάρας, Νάστος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Χαντί (86' Φουκαράκης), Καλέ, Σαχινίδης (67' Φαμπίνιο).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Έπιασε κορυφή ο ΟΦΗ παρά την ισοπαλία στην Νίκαια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports