Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ...χωματερή του ΒΙΟΠΑ στην Πάτρα- Ξερά κλαδιά από τα κουρέματα των δέντρων του Δήμου και σκουπίδια, σε λόφους, δίπλα στις βιοτεχνίες- Άν πέσει ένα σπίρτο...

Η ...χωματερή του ΒΙΟΠΑ στην Πάτρα- Ξερά...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Οι ιδιοκτήτες των βιοτεχνιών κάνουν λόγο για μια βραδυφλεγή βόμβα δίπλα τους

Αυτές οι φωτογραφίες που βλέπετε, έχουν τραβηχτεί σήμερα το μεσημέρι. Ο χρόνος είναι απολύτως σχετικός. Και πριν από ένα μήνα, ακριβώς το ίδιο συνέβαινε στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Πάτρας. Και πρίν από δύο.

Ένας χώρος ...αφιερωμένος στα ξερά κλαδιά από τα δέντρα του Δήμου Πατρέων που κουρεύτηκαν, ακριβώς δίπλα στις εγκατεστημένες επιχειρήσεις. Εκεί θεώρησαν ότι είναι ο καταλληλότερος χώρος.

Μαζί με τα κλαδιά που σχηματίζουν βουνά, και σκουπίδια όλων των ειδών, ενώ το οικόπεδο βρίθει ποντικών και άλλων αναλόγων ...επισκεπτών και μονίμων κατοίκων.

Πεταμένα στρώματα, πλαστικά μπουκαλια, σακούλες, ακόμη και σχάρες φρεατίων και ξεκοιλιασμένους  καναπέδες μπορεί κανείς να απολαύσει στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του ΒΙΟΠΑ, με κύριο μέτοχο τον Δήμο της Πάτρας.  Αρκεί ένα σπίρτο για να γίνει η περιοχή παρανάλωμα, λένε οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, που γειτνιάζουν με την πρωτότυπη αυτή βραδυφλεγή βόμβα.

Και καθώς το ένα οικόπεδο έχει γεμίσει, η εναπόθεση επεκτάθηκε και στο διπλανό οικόπεδο, το οποίο δεν έχει καν περίφραξη, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. ΒΙΟΠΑ Πάτρας εν έτει 2016. Η απόλυτη παρακμή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις