Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζονται στα Εξάρχεια οι συγκρούσεις διαδηλωτών με την Αστυνομία - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται στα Εξάρχεια οι συγκρούσεις...

Οι συγκεντρωμένοι αναμένεται να παραμείνουν στο Σύνταγμα

22.54: Στα Εξάρχεια έχουν μεταφερθεί οι οδομαχίες, μεταξύ αστυνομικών και κουκουλοφόρων, που είχαν ξεκινήσει στο Σύνταγμα. Κουκουλοφόροι έφτιαξαν οδοφράγματα στη Θεμιστοκλέους βάζοντας φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

22.02: Τέσσερις τραυματίες από τις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, στο Σύνταγμα. Στο σημείο έχει φτάσει ασθενοφόρο.

«Τα ΜΑΤ, χτυπώντας αδιάκριτα στο ψαχνό και εξαπολύοντας δακρυγόνα και βομβίδες στο ειρηνικό πλήθος, χτύπησαν με δακρυγόνο στο κεφάλι την Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε, η οποία αιμόφυρτη οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ. Χτύπησαν και τραυμάτισαν, επίσης, τον Βασίλη Μακρίδη, στέλεχος της ΛΑ.Ε, που νοσηλεύεται και αυτός στο ΚΑΤ», αναφέρει η ΛΑΕ σε ανακοίνωσή της.

 

21.03: Μετά τα επεισόδια και τη χρήση χημικών από την Αστυνομία, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ επιστρέφουν στο χώρο έξω από τη Βουλή για να συνεχίζουν τη διαδήλωση κατά του νέου ασφαλιστικού – φορολογικού, που ψηφίζεται απόψε στη Βουλή.

 

20.51: Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής στο Σύνταγμα, την ίδια ώρα που οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανέβαιναν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Η πλατεία Συντάγματος είχε  κατακλυσθεί από τουλάχιστον 10.000 διαδηλωτές -σύμφωνα με τις  εκτιμήσεις της Αστυνομίας. Ομως, κουκουλοφόροι έριξαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις φωτοβολίδες και  βόμβες μολότοφ, ενώ αιμόφυρτος αποχώρησε από το  Σύνταγμα ο αγροτοσυνδικαλιστής της ΝΔ Χρήστος Σιδηρόπουλος.

Ομάδα ατόμων, πιθανότατα αντιεξουσιαστές, που αντιλήφθηκαν την παρουσία του μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη τον ξυλοκόπησαν, φωνάζοντάς τον «φασίστα».

Οι άγνωστοι τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Η Αστυνομία δεν παρενέβη στο περιστατικό.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα ομάδα περίπου 30 ατόμων έριξε φωτοβολίδες και μολότοφ ενάντια στα ΜΑΤ στο Σύνταγμα και οι δυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν χρήση χημικών, με αποτέλεσμα να διαδηλωτές να κινηθούν προς την κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος και τους γύρω δρόμους.

Από νωρίς το πρωί οι συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια είναι διαδοχικά στο κέντρο της Αθήνας. Οι συγκεντρωμένοι αναμένεται να παραμείνουν στο Σύνταγμα τις επόμενες ώρες και έως την ψηφοφορία, αργά το βράδυ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις