Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Mητσοτάκης στο CNΝ: "Εχει μπουχτίσει ο λαός με αυτήν την κυβέρνηση"

Mητσοτάκης στο CNΝ: "Εχει μπουχτίσε...

Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές

Βέβαιος, ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο CNN International, επισημαίνοντας πως σε περίπτωση εκλογών η ΝΔ θα τις κερδίσει.

Από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού και πρόσθεσε: «Εχει μπουχτίσει ο λαός με αυτήν την κυβέρνηση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει εκλογές. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι και θα τις κερδίσουμε».

Υπογράμμισε επίσης πως «η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας, μια κυβέρνηση που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε την ανάγκη να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις, ξεκαθαρίζοντας, πως η ΝΔ θα προχωρήσει άμεσα προς αυτήν την κατεύθυνση. 

«Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Ομως, η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως λύση στο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι οι επενδύσεις και όχι η λιτότητα.

«Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Οχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις