Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Καλό πέρασμα Γιάννη...

Καλό πέρασμα Γιάννη...

Του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

...ΣΤΙΓΜΕΣ

… 21 Μαρτίου 1997, ώρα 10 το βράδυ...

..πριν 2 περίπου ώρες ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είχε εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και στο γραφείο του πατέρα του, κάπου στο Κολωνάκι καμιά δεκάρια εξ αρχής φανατικοί υποστηρικτές του γιορτάζαμε μαζί του γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι την μεγάλη επιτυχία..

...ο ίδιος ο πρόεδρος χαρούμενος, αλλά και σκεφτικός μαζί, ο Κώστας Σταϊκούρας-δ/ντης του πολιτικού του γραφείου τότε, ο Γιώργος Σταϊκούρας ο μόνιμος αστυνομικός συνοδός του, η Αλεξάνδρα, η έμπιστη πάντα γραμματέας του και δίπλα της ο άντρας της και αγαπημένος και έμπιστος από τότε φίλος του ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ..

...και πάραδίπλα συμπλήρωνα κι εγώ την αλησμόνητα παρέα και στιγμή , με πρόσκληση από το στάδιο του ίδιου του προέδρου, νοιώθοντας όμως όλο το βράδυ επίμονη και διερευνητική τη ματιά του ΑΓΓΕΛΟΥ στο πρόσωπό μου...

...εκείνο το βράδυ λοιπόν εγώ γνώρισα περισσότερο και πιο κοντά τον ΓΙΑΝΝΗ, που σήμερα "έφυγε" καταπονημένος, δικαιωμένος και περήφανος μαζί ,αγκαλιά με το τρυφερό από κοντά και από μακρυά κατευόδιο σεβασμού και τιμής των φίλων του και τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του "ΑΔΕΛΦΟΥ" του Κώστα Καραμανλή

...καλό πέρασμα Γιάννη...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις