Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γεράσιμος Ζαχαράτος θα εγκαινιάσει την έκθεση «WESTIA 2016»

Ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, Καθηγητή...

Αυτό το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι

Ο  Γενικός Γραμματέας Τουρισμού και Ομότιμος Καθηγητής Τουριστικής Οικονομικής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πατρών Γεράσιμος Α. Ζαχαράτος, αναμένεται όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης  & Αναψυχής Ν. Αχαΐας –ΣΚΕΑΝΑ, να εγκαινιάσει την πρώτη κλαδική έκθεση εστίασης και τουρισμού Δυτικής Ελλάδας «WESTIA 2016» (τρόφιμα, ποτά, εξοπλισμοί, υπηρεσίες), στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας.

Η τελετή των εγκαινίων θα γίνει το Σάββατο 9/4/2016 και ώρα 12 το μεσημέρι και ο κ. Γεράσιμος Α. Ζαχαράτος θα απευθύνει χαιρετισμό στην ειδική ημερίδα που διοργανώνει η Εταιρεία Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ποιότητας MARTE CONSULTING σε συνεργασία με τον Φορέα Πιστοποίησης COSMOCERT Α.Ε, με θέμα: “Η αποδεδειγμένη ποιότητα αναβαθμίζει τα αστέρια των ελληνικών ξενοδοχείων”.

Ο κ. Ζαχαράτος είναι Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου και της Ξενοδοχειακής Σχολής της Χαϊδελβέργης. Έχει επίσης σπουδάσει Φυσική στη Γαλλία, Οικονομικά στην Γερμανία όπου έχει κάνει και την Διδακτορική του διατριβή.

Η έκθεση «Westia 2016» θα λειτουργήσει το διάστημα 9-11 Απριλίου 2016.

*Η φωτ. του κ. Ζαχαράτου είναι από το kefaloniapress.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις