Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτή την Κυριακή live στην Πάτρα ο Ελληνοκαναδός σόουμαν από τα Καλάβρυτα Tonis Sfinos

Αυτή την Κυριακή live στην Πάτρα ο Ελλην...

Στο Cabaret Romeo στο Προάστιο, μετά τις 22.00

Ο ταλαντούχος και εκκεντρικός Ελληνοκαναδός σώουμαν Tonis Sfinos που εντυπωσιάζει με το πρόγραμμα του μαζί με τις Playmates, στο Romeo Cabaret στην παραλιακή της Αθήνας, από τις 20 Φεβρουαρίου του 2016, αναμένεται να έρθει στην Πάτρα για μία και μοναδική live εμφάνιση αυτή την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στις 22.00 το βράδυ, στο εδώ Romeo (Cabaret), στο Προάστιο.

Ο ανυπέρβλητος και ευρηματικός Τόνι Σφήνος (ο οποίος όπως με έμφαση αναφέρει, έλκει την καταγωγή του από την ορεινή επαρχία Καλαβρύτων και πιο συγκεκριμένα από τα Φίλια) αυτοχαρακτηρίζεται ως ο ασυναγώνιστος πρωταγωνιστής στην καρδιά όλων γυναικών και πρωταθλητής της ρακέτας. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη με το δικό του πρωτότυπο στυλ, ο οποίος όπως αναφέρει με χιούμορ το σχετικό δελτίο Τύπου, μας δείχνει πως η ζωή είναι γλυκιά και μικρή και ότι δεν πρέπει να μας σκιάζει φοβέρα καμιά!

Στα προγράμματα του ο Sfinos που έχει πραγματοποιήσει και εμφανίσεις στα Μάταλα της Κρήτης, λατρεύει να παρουσιάζει παλιά τραγούδια των δεκαετιών ’60, ’70 και ’80 ενώ οι αντιδράσεις του κοινού είναι ιδιαίτερα θερμές και αυθόρμητες, με τσιρίδες και αναστεναγμούς από το γυναικείο κοινό.

Στο πρόγραμμα του στην Αθήνα έχει φιλοξενήσει και καλλιτέχνες της εποχής των ‘70ς όπως τον Λάκη Τζορντανέλι και πιο παλιά την Μπέσσυ Αργυράκη, κ.α.

*Οι φωτ. είναι από την σελίδα του Sfinos στο facebook.

O Tonis Sfinos έχει ξαναεμφανιστεί live στην Πάτρα, στο Disco Room αλλά και στο Διακοπτό Αιγιαλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight