Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Αχαΐας, Κεφαλληνίας & Ζακύνθου χαιρετίζει την πρωτοβουλία για πορεία, του δήμου Πατρέων

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Αχαΐας, Κεφαλληνίας ...

Κόντρα στην ανεργία

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Αχαΐας, Κεφαλληνίας & Ζακύνθου εκφράζει τη συμπαράστασή του στη σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων για την Πορεία Πάτρα – Αθήνα με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους- Δουλειά με δικαιώματα». Σε μια περίοδο όπου η ανεργία αυξάνεται ραγδαία , καταπατώνται εργασιακά δικαιώματα και κεκτημένα ετών, η κίνηση αυτή αποτελεί μια προσπάθεια να αναδειχθεί το πρόβλημα και να πάρει τη διάσταση που επιβάλλεται.

Ο κλάδος των Γεωπόνων, όπως και οι υπόλοιποι κλάδοι έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πρακτικές των τελευταίων κυβερνήσεων και πάρα πολύ συμπολίτες μας είναι άνεργοι. Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, οι μισθοί πείνας, η ανασφάλιστη εργασία και βέβαια η ανεργία, έχουν οδηγήσει όλη την κοινωνία στην εξαθλίωση.

Για όλους αυτούς τους λόγους χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημάρχου Πατρέων και του δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας που πρωτοπορεί, ηγείται και προβάλλει ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα, ιδιαίτερα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η οποία κατέχει την πρωτιά στα ποσοστά των μετρήσιμων δεικτών ανεργίας κ ύφεσης και δηλώνουμε απερίφραστα την αλληλεγγύη μας.

Επίσης, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας καθώς και μέλη του θα συμμετάσχουν στην πορεία που αρχίζει την Κυριακή 3 Απριλίου με αφετηρία την πλατεία Γεωργίου και κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις