Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έξυπνες ιδέες για να φτιάξετε τον δικό σας κήπο τώρα που ήρθε η άνοιξη- Το thebest.gr μπήκε στο Green Room και πήρε ...μυρωδιά

Έξυπνες ιδέες για να φτιάξετε τον δικό σ...

Συμβουλευτήκαμε τους ειδικούς

Η άνοιξη έφτασε και χωρίς αμφιβολία δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από έναν καταπράσινο κήπο. Αρκεί να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους για να σε βοηθήσουν. Το Green Room είναι ένας χώρος μελέτης και δημιουργίας στην κηποτεχνία, τις εφαρμογές της ανθοκομίας και της Αρχιτεκτονικής Τοπίου.

Ειδικότερα δραστηριοποιείται στην πώληση καλλωπιστικών δέντρων φυτών και ανθέων. Μάλιστα αναλαμβάνει την μελέτη περιβάλλοντος χώρου κτηρίων, με πρώτιστο σκοπό τις αρχές της εργονομίας και της Αρχιτεκτονικής Τοπίου,προκειμένου ο εξωτερικός σας χώρος να αποκτά ενδιαφέρον, χωρίς να αποτελεί ένα απλό στολίδι με μηδενική λειτουργική αξία.

Εμείς συναντήσαμε τους ειδικούς του Green Room και μάθαμε τα μυστικά για έναν όμορφο, εντυπωσιακό, καταπράσινο κήπο.

Της Κωνσταντίνας Τσίχλα

Ο όρος του πράσινου δωματίου χάνεται στα μεσαιωνικά θέατρα της Αγγλίας, πίσω από αυτά υπήρχε συνήθως ένας χώρος καλυμμένος από πράσινο στον οποίο οι ηθοποιοί έκαναν την προετοιμασία τους. Ο όρος του green room χρησιμοποιείται ως τις μέρες για τον ίδιο ακριβώς σκοπό στα σύγχρονα θέατρα και studios.

Τι ακριβώς είναι το Green Room;

Για εμάς το green room είναι χώρος μελέτης και δημιουργίας στην ανθοδετική ,την κηποτεχνία τις εφαρμογές της ανθοκομίας.

Ειδικότερα δραστηριοποιούμαστε στην λιανική και χονδρική πώληση φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και γενικότερα καλλωπιστικών φυτών και ανθέων. Στον χώρο μας θα βρείτε φυτά ανθοσυνθέσεις και φρέσκα λουλούδια.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή για κάθε περίσταση για ανθοδέσμες μπουκέτα λουλουδιών ανθοσυνθέσεις και φυτά της επιλογής σας .

Συνεργαζόμαστε με δίκτυα αποστολών στην Ελλάδα Νetflower και στο Εξωτερικό Interflora οι παραδόσεις γίνονται αυθημερόν. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούμε να γεφυρώνονται τόσο οι αποστάσεις όσο οι σχέσεις των ανθρώπων που εκφράζονται διαχρονικά μέσα από το λουλούδι.

Λόγω της επιστημονικής μας κατάρτισης η πολιτική μας είναι πάντα συμβουλευτική στην διατηρήση και συντήρηση των φυτών των αγορών σας. Διαθέτουμε προϊόντα λίπανσης(λιπάσματα) γλάστρες κασπώ και μικρά εργαλεία κήπου βολβούς και φυτοχώμα για όλα τα φυτά.

Πότε θα πρέπει να απευθυνθεί κάποιος σε εσάς;

Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση και των στολισμό τελετών, γάμοι –βαπτίσεις και events με πλήρη συνέπεια και αγάπη σε αυτό που κάνουμε επιδιώκουμε πάντα να πειραματιζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με ξεχωριστό ενδιαφέρον διεκπεραιώνοντας πάντα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Άνθη Φυτά Μπουκέτα λουλουδιών -Ανθοδέσμες –ανθοσυνθέσεις-Αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα -Αποστολή λουλουδιών στο Εξωτερικό -Στολισμός Γάμου και Βάπτισης - Στολισμός Εκδηλώσεων- Στεφάνια κηδειών -Στολισμός Μνημοσύνων-Aποστολή λουλουδιών με την Ιnterflora- Αποστολή λουλουδιών με την Netflower Eίδη Κηπού Γλάστρες Φυτόχωμα Λιπάσματα Brands Νetflower Interflora

Τι μέσα χρησιμοποιείτε;

Χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα μέσα σχεδιασμού μέσω Η/Υ και οπτικών μέσων πχ. τρισδιάστατος σχεδιασμός (3D) καθώς και τις επιστήμες που δρουν υποστηρικτικά, όπως η επιστήμη του φωτισμού, της κηπευτικής κ.α.

Υλοποιούμε πάσης φύσεως έργα πρασίνου, χρησιμοποιώντας αρμονικά τόσο φυτικό υλικό όσο και δομημένο (πλακοστρώσεις, διακοσμητικό χαλίκι, σταθερές κατασκευές, πέργκολες, φράκτες , οριοθέτηση παρτεριών κτλ).

Τι είναι αυτό προσπαθείτε να πετύχετε;

Είναι η αρμονική σύνδεση του χώρου, με το υπάρχον φυσικό περιβάλλον και την ανάδειξή του, συνδυάζοντας φυτά με βάση το χρώμα, το άρωμα και την ανθοφορία με την εναλλαγή των εποχών.

Φυσικά υπάρχουν ανάγκες συντήρησης….

Το Green Room αναλαμβάνει να συντηρεί το πράσινο της κατοικίας και της επιχείρησης στην καλύτερη τιμή, προσφέροντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Είμαστε υπόχρεοι, να επιβλέπουμε, να ελέγχουμε και να συντηρούμε τον χώρο που έχουμε φτιάξει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δίνοντάς του διακοσμητική αξία και ανθοφορία σε όλες τις εποχές.

Το έμπειρο προσωπικό μας, διαθέτει πάντα συμβουλευτική διάθεση και είναι έτοιμο να προτείνει λύσεις. Επιπλέον, η σωστή και σύγχρονη εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος μας, εγγυάται αξιοπιστία, αντοχή, ευαισθησία ως προς την ορθολογική διαχείρισή του και ένα άρτιο αποτέλεσμα στο φυτικό περιβάλλον.

Τι συμβουλές θα δίνατε σε κάποιον που θα ήθελε να φτιάξει τον κήπο του;

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να φροντίζει τα φυτά του συχνά θα ήταν καλύτερο να φυτέψει θάμνους. Τα ανθοφόρα φυτά χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα. Όπως και να χει τα κλαδέματα και λιπάνσεις πρέπει να γίνονται με τον σωστό τρόπο.

 

 

 

 

 

Link : το facebook https://www.facebook.com/the-green-room-243708232411927/

Σπύρος Σκεύης Γεωπόνος - Φυτικής παραγωγής τηλ. 2616 007241, 6939401062 και Κτενόπουλος Βασίλειος Γεωπόνος Τ.Ε. Αρχιτέκτονας Τοπίου Τηλ. 2610 6007243 6943897363

Αγίας Σοφίας 38 Πατρα Τ.Κ. 26223

e-mail. [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight