Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στην Πάτρα ο Τζίμης Πανούσης μαζί με τις Μουσικές Ταξιαρχίες

Έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στην Π...

Τίτλος της παράστασης "MasturΝation Hellass"

Ο γνωστός για τη σαρωτική σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο στίχο του, ερμηνευτής και περφόρμερ Τζίμης Πανούσης αναμένεται την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση μαζί με τις Μουσικές Ταξιαρχίες.

Ο αμίμητος Τζίμης Πανούσης που έχει πει κομμάτια όπως το «Κάγκελα παντού», θα μεταφέρει για μία βραδιά την musicult παράσταση του που χειροκροτήθηκε στο Gagarin 205 στην Αθήνα πριν λίγο καιρό, “Masturnation Hellass, η τρύπα της κολάσεως”.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, δεύτερη φορά αριστερά και ένας λαός ξέρει πόσες φορές θα αντέξουμε ακόμα.

Η ελπίδα ήρθε αλλά την έκανε γρήγορα με ελαφρά ποιηματάκια του στυλ «και εσύ Αλέξη Τσίπρα – ελπίδα μας, εμπόδια είμαστε – πήδα μας».

Δείξε μου το Φίλη σου να σου πω ποιος είσαι!

Τα κομματόσκυλα συνεχίζουν το πλιάτσικο πάνω στα ερείπια της νέας Ελλάδας και εμείς τραγουδάμε, προζάρουμε, βιντεολογούμε σατιρίζοντας τον πολιτικό ορθολογισμό, την λιμπιντοφοβία και την φασιστική ομοιομορφία από το Disco Tsoutsouni μέχρι τον Νεοέλληνα.

Η παράσταση του Τζίμη Πανούση με έντονα τα πολιτικοκοινωνικά σατιρικά σχόλια, θα παρουσιαστεί στις 30 Μαρτίου στο κέντρο Αστέρια live, στην Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων.

*Στο μεταξύ όπως διαβάσαμε στο culturenow.gr, ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες θα εμφανιστούν τον μήνα Απρίλιο, τα Σάββατα της Σαρακοστής 2, 9, 16 & 23 Απριλίου 2016, στο Can Can όπου η Hellass MasturNation γίνεται HOT SPOT, νηστεία, προσευχή και rock and roll...

Ελάτε να διασκεδάσουμε τις αναποδιές που φέρνουν οι ανάδρομοι πλάνητες και οι διακινητές τους τα κομματόσκυλα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

*H φωτ. είναι από την ανάρτηση του σάιτ tvxs.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life