Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Κατσανιώτης - «Ανύπαρκτο το κράτος στο Μεταναστευτικό - Φιέστα της Περιφέρειας με φόντο τους πρόσφυγες»

Α. Κατσανιώτης - «Ανύπαρκτο το κράτος στ...

Ανέφερε ο κ. Κατσανιώτης με αφορμή την σύσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Απαράδεκτη η στάση της κυβέρνησης ως προς το μεταναστευτικό δηλώνει ο βουλευτής Αχαΐας και α. Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης, μετά την σύσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας που έγινε σήμερα.

Μία συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του καθ᾽ύλην αρμόδιου που είναι το κράτος και για "φιέστα" του κ. Κατσιφάρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα, έκανε λόγο σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Α. Κατσανιώτης.

Ο κ. Κατσανιώτης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πρέπει να απαντήσει στα βασικά ερωτήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους πολίτες της χώρας. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι "η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της, να συνειδητοποιήσει το ρόλο της και να απαντήσει συγκεκριμένα για το πόσα κέντρα θα δημιουργηθούν τελικά και τι τύπου θα είναι. Πότε θα προχωρήσει στο διαχωρισμό προσφύγων και παράτυπων μεταναστών, καθώς και αν σκοπεύει να δημιουργήσει από μία Ειδομένη σε κάθε Νομό και για πόσο καιρό".

Κλείνοντας ο κ. Κατσανιώτης, ως Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, σχολίασε ότι "ο καλός σαμαρίτης, έμεινε στην ιστορία όχι μόνο επειδή ήταν καλός, αλλά επειδή είχε και τα χρήματα να υλοποιήσει το έργο του.  Αν το κράτος, λοιπόν, δεν κοινοποιήσει στις Περιφέρειες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον σχεδιασμό του, καθώς και από πού θα βρεθούν τόσο οι χώροι όσο και οι οικονομικοί πόροι, δε θα μπορέσουν να κατατεθούν ουσιαστικές προτάσεις από την πλευρά μας.

Η τοπική αυτοδιοίκηση δε θα εκχωρήσει τις αρμοδιότητες της σε ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που δεν αντλούν από πουθενά ουδεμία νομιμοποίηση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις