Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηρακλής Ρούπας: Ανάγκη αναζήτησης άμεσων λύσεων για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων

Ηρακλής Ρούπας: Ανάγκη αναζήτησης άμεσων...

Επαφές με τοπικούς φορείς

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Τρύφωνα Φωτόπουλο πραγματοποίησε, με την ιδιότητα του Γραμματέα του Τομέα Ανάπτυξης και Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, ο Ηρακλή Ρούπας.

"Η ανάπτυξη απαιτεί συντονισμό, ανταλλαγή απόψεων και συνεργασία. Ως Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως Αχαιός θεωρώ, υποχρέωσή μου –πέραν των φιλικών σχέσεων- να συνεργάζομαι και να ανταλλάσσω απόψεις με τους φορείς.

Η διαμόρφωση του νέου Αναπτυξιακού Προγράμματος -με βραχυπρόθεσμη στόχευση την ανάσχεση της ανεργίας- απαιτεί συνεχή ενημέρωση από την βάση και την περιφέρεια προκειμένου να δοθούν προτάσεις όσο το δυνατό πλησιέστερες στις πραγματικές ανάγκες καθώς μέχρι σήμερα όχι μόνον ήταν ασκήσεις σχεδιασμένες σε κάποια γραφεία των κομμάτων, αλλά κυρίως δεν εφαρμόσθηκαν ποτέ.

Η ανεργία των νέων αλλά και η ανάπτυξη ουσιαστικής δομής στήριξης της «Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» ήταν από τα βασικά θέματα στης συζήτησης", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ρούπας με αφορμή τις επαφές που πραγματοποίησε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις