Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Κυριακή η αθλητική εκδήλωση στο κλειστό γήπεδο «Ολυμπιάς», στην περιοχή Ταραμπούρα Πατρών

Την Κυριακή η αθλητική εκδήλωση στο κλει...

Θα δοθεί συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 16/3 στα γραφεία της Μητρόπολης

Αυτή την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 στις 12 το μεσημέρι, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., με θέμα τον φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο «Ολυμπιάς», στην περιοχή Ταραμπούρα Πατρών, μεταξύ των Στρατιωτικών και Οπλιτών του ΚΕΤΧ  και Νέων της τοπικής μας εκκλησίας.

Η όλη εκδήλωση όπως έχει ήδη γραφτεί, θα είναι αφιερωμένη στους Πιλότους που έπεσαν στην ώρα του καθήκοντος στις βραχονησίδες Ίμια το 1996, καθώς και στη νήσο Κίναρο, συμβάν που έγινε μόλις πριν λίγο καιρό. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Βότση 34) στον 2ο όροφο.

Στην εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή της Ορθοδοξίας 20 Μαρτίου 2016 στις 14.30 το μεσημέρι, κεντρικός προσκεκλημένος θα είναι ο μπασκετμπολίστας, προπονητής και άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης, ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους παίκτες που έχει γνωρίσει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ.

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών θα τιμήσει στην εκδήλωση, την προσφορά του Π. Γιαννάκη, ο οποίος εκτός από μεγάλος αθλητής, το πρόσωπο του αποτελεί και ένα πρότυπο για τα μικρά παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει γεννηθεί την 1η Ιανουαρίου 1959 στην Αθήνα. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «δράκος» και αποτέλεσε τον κορυφαίο πλέι μέικερ της εποχής και μαζί με τον Νίκο Γκάλη ένα αχτύπητο δίδυμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις