Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Γλέντι μέχρι το ξημέρωμα σήμερα στο κέντρο-Κατά κύματα οι επισκέπτες που δεν φοβήθηκαν τον καιρό - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα:Γλέντι μέχρι το ξημέρωμα σήμερα στ...

Αυξημένα δρομολόγια σε ΚΤΕΛ και ΟΣΕ

Κατα κυματα φθάνουν από χθες οι επισκέπτες στην Πάτρα για την κορύφωση των εκδηλώσεων του πατρινού καρναβαλιού με το κέντρο της  πόλης να σφύζει  από ζωή μέχρι τα ξημερώματα.

Η κίνηση στο εθνικό δικτυο αλλά και στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης από χθες ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, μάλιστα πολύ περισσότερο από την περυσινή χρονιά.

"Ήδη έχουμε ξεπεράσει την κίνηση που υπήρχε πέρσι την Παρασκευή πριν το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Τότε πέρασαν 10.000 αυτοκίνητα. Τώρα έχουμε φτάσει τα 10.200" ανέφερε στο thebest.gr o υπεύθυνος επικοινωνίας της Γέφυρας Γιάννης Φρέρης.

Και στα διόδια της εθνικής οδού Κορίνθου Πατρών (από το Ξυλόκαστρο και μετά) η κίνηση είναι σημαντικά αυξημένη σε σύγκριση με πέρσι ενώ δεν έχουν υπάρξει ούτε εκεί προβλήματα με την κυκλοφορία.

Το 2015 τέτοια μέρα πέρασαν από τα διόδια 11.000 αυτοκίνητα ενώ φέτος μέχρι τις 21:00 χθες το βράδυ ο αριθμός ξεπέρασε τις 12.000.

Στο 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας, για το καρναβάλι, αλλά μόνο για ένα διήμερο - ΗΧΗΤΙΚΑ

Από χθες καταφθάνουν, κυρίως μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ αλλά και του ΟΣΕ, εκατοντάδες – κυρίως νεαροί – προκειμένου να λάβουν μέρος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις ενώ η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Αντιστοιχη η εικόνα και στον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας.

ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ

Επιπρόσθετα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του κοινού ανακοίνωσε το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας. Παράλληλα, λόγω των παρελάσεων θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αστικού ΚΤΕΛ:

Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής αφετηρία για τα Αστικά Λεωφορεία  των Γραμμών Νο1, Νο2, Νο3, Νο7, Νο8, θα είναι Κανακάρη και Γεροκωστοπούλου.

Για Σάββατο και Κυριακή και για τις ώρες που θα είναι κλειστοί οι δρόμοι του κέντρου θα  υπάρχουν δρομολόγια από Νοσοκομείο έως Αγ. Σοφίας κάθε

1 ΩΡΑ

Τα υπόλοιπα δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ Νο 1 :

Το τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία σε αφετηρία 23.30 [Σάββατο και

Κυριακή

Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής

τα λεωφορεία που έρχονται από Εγλυκάδαθα διέρχονται από Κανακάρη - Γούναρη κατά την μετάβαση και επιστροφή Γούναρη – Καραισκάκη - Αγ. Νικολάου  - Κανακάρη ΚΑΙ Έλληνος Στρ. – Νόρμαν – Παραλιακή επιστροφή Γούναρη – Αγ. Ανδρέου  για αυτά που έρχονται από Τερψιθέα.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 2 :

Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα  διέρχονται από  Ιεροθέου –Σολωμού –Καραισκάκη –Αγ. Νικολάου –Κανακάρη – Αφετηρία και

επιστροφή από Κανακάρη – Ναυαρίνου – Ιεροθέου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 3 :

Το τελευταίο δρομολόγιο 24.00 από και προς την αφετηρία [Σάββατο και

Κυριακή]

Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής

τα λεωφορεία θα διέρχονται από Βορείου Ηπείρου – Σολωμού  – Καραισκάκη –Αγ. Νικολάου – Κανακάρη(Αφετηρία) και επιστροφή  Κανακάρη  – Ναυαρίνου – Βορείου Ηπείρου.

Από Θερμοπυλών θα υπάρχει λεωφορείο μέχρι την Καρόλου κάθε 30 λεπτά.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 5 :

Τα δρομολόγια  την Κυριακή μετά τις 11.00 θα είναι ανά 30 λεπτά. Το τελευταίο

Δρομολόγιο προς Τσουκαλέικα θα είναι 24.15 [Σάββατο και Κυριακή]

Τις ώρες της παρέλασης τα  λεωφορεία θα σταματούν στο parking

της ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 6 :

Θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24 ώρο . Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30

λεπτά.Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα φτάνουν μέχρι Αγ.  Σοφίας και Κιλκίς και θα ξεκινούν από Κιλκίς και Κορίνθου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 7 :

Τα δρομολόγια  της Κυριακής θα είναι κάθε μία ώρα για Σούλι - Σαραβάλι.

Από το Σάββατο  στις  15.00  μέχρι  πέρας  της  Κυριακής τα  λεωφορεία  θα  διέρχονται  από Γούναρη – Καραισκάκη  – Αγ. Νικολάου  - Κανακάρη

ΚΑΙ επιστροφή Κανακάρη - Γούναρη.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 8 :

Τα δρομολόγια που θα εκτελεστούν θα είναι ανά  30 λεπτά για Άνω κάτω Οβρυά

με τελευταίο δρομολόγιο 24.15. [Σάββατο και Κυριακή]. Τις ώρες που οι δρόμοι θα είναι κλειστοί  τα λεωφορεία θα διέρχονται  Γούναρη - Καραισκάκη  – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη (αφετηρία) ΚΑΙ επιστροφή Κανακάρη.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Για τους εκδρομείς που έχουν προορισμό την Πάτρα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει σιδηροδρομική σύνδεση μέσω του Προαστιακού από το Αεροδρόμιο της Αθήνας έως το Κιάτο.

Στη συνέχεια οι επιβάτες μπορούν να μεταβούν στη Αχαϊκή πρωτεύουσα με λεωφορεία από το Κιάτο των οποίων τα δρομολόγια έχουν ενισχυθεί από την Πέμπτη 10/03/2016 έως και την Τρίτη 15/03/2016.Υπενθυμίζεται ότι τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου από το Αεροδρόμιο προς το Κιάτο ξεκινούν κάθε μια ώρα και ο συνολικός χρόνος διαδρομής μέχρι την Πάτρα είναι τρείς ώρες.Επίσης στον τοπικό Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας για το Σάββατο 12/03/2016 και για την Κυριακή 13/03/2016, δρομολογούνται έκτακτα βραδινά δρομολόγια και αυξάνεται η χωρητικότητα των συρμών, ώστε οι πατρινοί αλλά και οι επισκέπτες να μετακινηθούν, γρήγορα και οικονομικά, από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα και να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις