Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πασίγνωστη ηθοποιός σπουδάζει φυσικοθεραπεία στο Αίγιο

Πασίγνωστη ηθοποιός σπουδάζει φυσικοθερα...

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Η ηθοποιός έχει βρει μια νέα αγάπη, την εναλλακτική ιατρική. Μετά την τραγική απώλεια του 15χρονου γιου της σε τροχαίο, βρήκε τη χαρά της σε κάτι νέο.

H Μέλπω Κωστή έχοντας πάντα στο πλευρό της την κόρη της, πλέον είναι φοιτήτρια στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Αίγιο, στο τμήμα της Φυσικοθεραπείας.

Η κρίση την έκανε να αφήσει πίσω τις κορυφαίες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και τις θεατρικές παραστάσεις, απ’ όπου την γνωρίσαμε.

Ωστόσο, φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα τις σπουδές της. Έτσι, μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και το Αίγιο όπου είναι η σχολή της. Παράλληλα, ασχολείται με την ολιστική θεραπευτική, τη ρεφλεξολογία και τον βελονισμό!

Άρχισε τις σπουδές της στην ολιστική θεραπευτική με αφορμή κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζαν άτομα του στενού περιβάλλοντός της, θέλοντας να τα βοηθήσει και να τα ανακουφίσει από τον πόνο.

Η καθημερινότητά της κυλάει ήρεμα, διαβάζοντας τις περισσότερες ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα κάνει εκδρομές με τους φίλους της και την κόρη της Βασιλική Βουτυρά.

 

 

Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης της Μέλπως Κωστή από την εκπομπή Tatiana live στο κανάλι Ε:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight