Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επτά πληρώματα έκαναν τη δική τους παρέλαση στην Ρήγα Φεραίου αλλά χωρίς ...καρναβαλική μουσική- Τα μεγάφωνα ήταν βουβά-ΦΩΤΟ

Επτά πληρώματα έκαναν τη δική τους παρέλ...

"Ακόμα και και αν δεν διαθέσει ούτε ένα ευρώ ο Δήμος, Καρναβάλι θα γίνει"

Επτά πληρώματα έκαναν απόψε το βράδυ τη δική τους μικρή ιδιωτική παρέλαση που διοργανώθηκε από τους επικεφαλής των γκρουπ, με αυτοφωτισμό, σφυρίχτρες και κρουστά.

Στην παρέλαση συμμετείχαν τα πληρώματα: Αεροστάτο - Αγκαθομπερδέματα, Κατερίνα Γεώρμα - Αστροναύτες, Ναυτίλος - Ντορεμί, Ωδείο Ρίου - Τα μυαλά που κουβαλάς, ΑΧΟΑ - Κλέφτες θα γίνουμε;, Μυρτώ Παπαδημητρίου και Πένυ Μπρουσινού - Τα ρούχα του βασιλιά και Αρτεμις Χρηστίδη - Φαίη Καταπόδη - Αμπαζούρ.

Την καραναβαλική μουσική...σιωπή σχολιάζει ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Πολίτης στο fb. Γράφει συγκεκριμένα: "Μας έσπασαν τα αυτιά τα Χριστούγεννα, οι DJs του Δήμο μας, με την φολκλόρ μουσική από κάθε κορακοχώρι, στην διαπασών...
Απόψε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη Νυχτερινή Ποδαράτη του Παιδικού Καρναβαλιού (από την ΙΔΙΩΤΙΚΗ πρωτοβουλία αρκετών πληρωμάτων) με τον Δήμο να έχει ειδοποιηθεί αρμοδίως και μετά από παρακλήσεις των πληρωμάτων για σχετική συνδρομή, αυτοί όχι μόνον δεν ανταποκρίθηκαν αλλά είχαν κλείσει εντελώς κάθε μουσική από τα μονίμως εγκατεστημένα ηχεία στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου!
Τέτοιος πόλεμος πιά; Κάθε τι ΙΔΙΩΤΙΚΟ στην πυρά!
Βρε δεν έχετε καταλάβει ότι και το Καρναβάλι εξ ολοκλήρου ΙΔΙΩΤΙΚΟ είναι; Οι Πατρινοί από το υστέρημά μας το στηρίζουμε και το αναδεικνύουμε. Ακόμα και και αν δεν διαθέσει ούτε ένα ευρώ ο Δήμος Καρναβάλι θα γίνει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight