Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τσίπρας σε Χατζηνικολάου: «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η γάτα Ιμαλαΐων»- H παρέμβαση του υιού Ψυχάρη μέσω twitter

Τσίπρας σε Χατζηνικολάου: «Τι κάνει νιάο...

«Μπορεί να συναντηθώ και με τον διάολο, αλλά δεν θα πουλήσω την ψυχή μου»

Τη δική του εκδοχή για το δημοσίευμα του «Βήματος» που αποκάλυψε τις τέσσερις μυστικές συναντήσεις του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όταν εκείνος ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε μιλώντας στην εκπομπή «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρα ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι κρίνεται εκ των πράξεών του και όχι από τις συναντήσεις του. Συγκεκριμένα ανέφερε «μπορεί να συναντηθώ και με τον διάολο, αλλά δεν θα πουλήσω την ψυχή μου».

Αιτιολόγησε το ιδιωτικό των συναντήσεων ως αίτημα του συνομιλητή του, τον προκάλεσε να καταθέσει ότι στοιχεία έχει στον εισαγγελέα «τον οποίο συναντά συχνά τελευταία» και απέδωσε τη δημοσιοποίηση των συναντήσεων στις πρωτοβουλίες  της κυβέρνησης  για την αδειοδότηση των ΜΜΕ και στην προσπάθεια πάταξης της διαπλοκής.

Τέλος είπε ότι δεν συνάντησε τον Σταύρο Ψυχάρη εφόσον έγινε πρωθυπουργός, παρότι του ζητήθηκε, επανειλημμένως καταλήγoντας «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η γάτα Ιμαλαΐων».

Ωστόσο δεν απάντησε γιατί δεν δημοσιοποίησε τότε το γεγονός ότι ένας εκδότης του ζήτησε συναλλαγή, ούτε γιατί χρειάστηκαν τέσσερις μυστικές συναντήσεις μαζί του.

Η «λαδιά» του Αλέξη και ο πόλεμος του Ψυχάρη που θα έχει και συνέχεια…

Στ. Ψυχάρης: Ο Τσίπρας ήθελε να μου χαρίσει τα δάνεια – Μαξίμου: Ο πρωθυπουργός δεν χαρίστηκε σε κανέναν

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΙΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΜΕΣΩ ΤWITTER

 

Λίγο μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το δημοσίευμα του Βήματος, ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας, ο οποίος είναι πρώην βουλευτής της ΝΔ, έγραψε στο Twitter «Την έσκισε την γάτα λέει ο Τσίπρας! Όπως ακριβώς το μνημόνιο, με ένα άρθρο και ένα νόμο. Ο Τσίπρας θα κρίνει τι θα γράφουν οι εφημερίδες! Ακριβώς ότι έκανε ο Χίτλερ».

 

από star.gr

από star.gr

από star.gr

Xαίρομαι που με αυτά τα tweets αναδεικνύεται το πολιτικό μένος και η πολιτική σκοπιμότητα», σχολίασε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός . «Να δεχτώ  ότι κάποιος δεν συμφωνεί μαζί μου, αλλά να με συγκρίνει με τον ....Χίτλερ, τότε όποιο επιχείρημα και αν έχει, χάνει την αξιοπιστία του» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις