Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα ο αποχαιρετισμός σε δύο κυρίες-"Έφυγαν" Καίτη Σταθακοπούλου-Αθανασοπούλου και Αγγελική Κανελλοπούλου

Πάτρα: Σήμερα ο αποχαιρετισμός σε δύο κυ...

Σήμερα η κηδεία

Δύο γνωστές και αγαπητές κυρίες αποχαιρετά σήμερα η Πάτρα. Πρόκειται για την Καίτη Σταθακοπούλου-Αθανασοπούλου και την Αγγελική Κανελλοπούλου.

Η Καίτη Σταθακοπούλου – Αθανασοπούλου,«έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 81 ετών. Ήταν καθηγήτρια Καλών Τεχνών, χήρα του Μάκη Αθανασόπουλου, διευθυντή εν ζωή των ΚΑΤΕΕ και του Νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα.

Η Καίτη Σταθακοπούλου – Αθανασοπούλου αφήνει πίσω της δύο παιδιά, των Αντώνη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, και τον Λεωνίδα, Μηχανικό Αυτοκινήτων, όπως πως και τρία εγγόνια, την Κατερίνα, τον Νίκο και τον Ευθύμη.

Η εκλιπούσα που ήταν τελειόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και μάλιστα με βραβευμένη διπλωματική εργασία, εργάστηκε ως καθηγήτρια στο Πρότυπο σχολείο Πατρών, το οποίο υπηρέτησε και από τη θέση της Γυμνασιάρχη.

Η Καίτη Σταθακοπούλου – Αθανασοπούλου διατέλεσε, επίσης, πρόεδρος του Ροταριανού Ιδρύματος της Πάτρας.

Συμμετείχε ενεργά, εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια στην προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, στο μάθημα του Σχεδίου, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Η κηδεία της θα γίνει στον Ναό της Αγιαλεξώτισας σήμερα στις 11.00 το πρωί.

Η Αγγελική Κανελλοπούλου το γένος Ανδρέα Μιχαλόπουλου έφυγε στα 81 της.Ήταν σύζυγος του πρώην Διευθυντή Πρόνοιας Αχαΐας και γενικού διευθυντή της Προεδρίας της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κανελλόπουλου.

Απέκτησαν τρία παιδιά.Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα. Η ταφή θα γίνει στο Α΄Κοιμητήριο Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις