Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκος Τσανταρλιώτης: Προβληματική η κατάσταση στα Πατρινά νεκροταφεία - Στο Α' κοιμητήριο δεν υπάρχει νεωκόρος

Νίκος Τσανταρλιώτης: Προβληματική η κατά...

Το ανέφερε σε δηλώσεις του στο κανάλι Achaia

Στην προβληματική κατάσταση που επικρατεί στα Δημοτικά κοιμητήρια της Πάτρας αναφέρθηκε ο Νίκος Τσανταρλιώτης του γραφείου τελετών «Τσανταρλιώτης».

Ερωτώμενος από το τηλεοπτικό κανάλι Achaia, ο κ. Τσανταρλιώτης ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρθηκε στο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού τόσο στο Α’ όσο και στο Β’ Δημοτικό κοιμητήριο στη Λεύκα.

Μάλιστα εντύπωση έκανε το γεγονός, ότι όπως είπε ο κ. Τσανταρλιώτης, πλέον στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας, στην Ανθούπολη που είναι και η ιστορία της πόλης ενώ λόγω του πρασίνου του, θεωρείται και αλσύλλιο, με πολλά παλιά ταφικά μνημεία, πλέον δεν υπάρχει νεωκόρος!

Προφανώς εννοεί πως δεν υπάρχει νεωκόρος στον ιερό ναό των Αγίων Αγγέλων και στον μικρότερο ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στην είσοδο του νεκροταφείου, ο οποίος μάλιστα έχει υποστεί και ζημιές από πρόκληση πυρκαγιάς πριν περίπου δύο μήνες, από κερί που ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις.

Αν όντως δεν υπάρχει νεωκόρος, είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να το επιληφθεί η Μητρόπολη Πατρών ενώ και ο Δήμος θα πρέπει να δει με μεγαλύτερη προσοχή το θέμα του προσωπικού όπως φύλακες, προσωπικό που βοηθά στην ταφή των νεκρών, κ.α. και στα δύο κοιμητήρια της Πάτρας.

Να αναφέρουμε τέλος πως τα τελευταία δύο χρόνια τα νεκροταφεία της Πάτρας και όχι μόνο είχαν γίνει στόχος από επιτήδειους που τις βραδινές ώρες αφαιρούσαν τους μπρούτζινους κρίκους από τα μνήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις