Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο 100% η συμμετοχή των μελών της ΟΕΒΕΣΝΑ στην απεργία της περασμένης Πέμπτης

Πάτρα: Στο 100% η συμμετοχή των μελών τη...

Αποτίμηση των κινητοποιήσεων

Η ΟΕΒΕΣΝΑ υλοποιώντας αποφάσεις τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου της  αλλά και της ΓΣΕΒΕΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ στην απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ σε πανελλαδικό επίπεδο, μαζί με άλλους κοινωνικούς εταίρους –φορείς και επιστημονικούς κλάδους, εργαζόμενους κλπ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση της ΟΕΒΕΣΝΑ:

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων και αυτοκινητιστών στο κάλεσμα για κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων, αλλά και μαζική η συμμετοχή τους στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα.

Αυτό ήρθε ως αποτέλεσμα και επακόλουθο  του αδιεξόδου, που έχουν δημιουργήσει τα συνεχή υφεσιακά μέτρα που λαμβάνονται και πλήττουν το σύνολο σχεδόν της κοινωνίας.

Στην περιοχή μας τα ποσοστά συμμετοχής κατά κλάδους άγγιξαν το 100% .

Αποτίμηση της κατάστασης και των κινητοποιήσεων, έγινε και στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ της  7ης Φεβρουαρίου, το οποίο και εξουσιοδότησε το προεδρείο για τις περαιτέρω ενέργειες στο χώρο των κινητοποιήσεων, να βρίσκεται δηλαδή σε ετοιμότητα και σε συνεργασία με τους άλλους κοινωνικούς  εταίρους, για συνέχιση και πιθανή κλιμάκωση των αντιδράσεων και της διαμαρτυρίας ενάντια στο ασφαλιστικό αδιέξοδο και τη φορολογική επίθεση, που μας επιβάλλεται βίαια και μας οδηγεί στον αφανισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις