Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναθηναϊκός: "Με τον κόσμο μας στο Περιστέρι ή αναβολή"

Παναθηναϊκός: "Με τον κόσμο μας στο...

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ζητά από τον Ατρόμητο να ανακαλέσει την απόφαση να κλείσει ως το τέλος της περιόδου τη θύρα των φιλοξενούμενων οπαδών.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ζητεί από τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, να τηρήσει τα συμφωνηθέντα μεταξύ των δύο πλευρών, επειδή κατά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός «η μη επιτρεπόμενη προσέλευση φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον αυριανό αγώνα κατά πάσα βεβαιότητα θα προκαλέσει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα».

Αν τελικώς το αίτημα δεν γίνει αποδεκτό, τότε οι «πράσινοι» ζητούν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να αποφασίσει την αναβολή της αναμέτρησης, πιθανολογώντας αυξημένη πιθανότητα τέλεσης επεισοδίων!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «η παραπάνω σπασμωδική απόφαση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και η μη επιτρεπόμενη προσέλευση φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στον αυριανό αγώνα κατά πάσα βεβαιότητα θα προκαλέσει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Η μη διάθεση, και μάλιστα συμφωνημένων ήδη εισιτηρίων, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή διακινδύνευση στην ομαλή διεξαγωγή του αυριανού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων μας».

Αφού στη συνέχεια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητεί πρόσθετη προστασία για την αποστολή και τους αξιωματούχους, ζητεί από την ΠΑΕ Ατρόμητος «να ανακαλέσει την ανωτέρω σημερινή της αιφνιδιαστική απόφαση περί μη διάθεσης των συμφωνηθέντων εισιτηρίων».

Αν αυτό δεν συμβεί, τότε «με απόφαση της ΕΠΟ και τη σύμφωνη γνώμη των λοιπών αρμόδιων εμπλεκόμενων φορέων, να αποφασισθεί η αναβολή του αυριανού αγώνα λόγω της αυξημένης πιθανότητας τέλεσης επεισοδίων» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα άκρα Κοντονής και Παναθηναϊκός

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports