Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Γιούλη Ασημακοπούλου επιστρέφει στην Πάτρα με τον Κώστα Λειβαδά

H Γιούλη Ασημακοπούλου επιστρέφει στην Π...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

Η ταλαντούχα Πατρινή Γιούλη Ασημακοπούλου, αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Αθήνα, επιστρέφει στην πόλη της για μια μοναδική βραδιά και μια guest εμφάνιση στο πλευρό του Κώστα Λειβαδά.

Ο αγαπημένος συνθέτης, στιχουργός και συνθέτης  θα βρεθεί στην Πάτρα και στο θέατρο act την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου  στις 21.30.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου «Κώστας Λειβαδάς: 18 Χρόνια Δρόμος», θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια από την αρχή της διαδρομής του, όπως το Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα, Πιάσε με, το Για να σε συναντήσω, το Σαν να μην πέρασε μια μέρα, Η επιμονή σου, το Εγώ σ' αγάπησα εδώ, τα Παιδιά των δρόμων, Μοίρα μου έγινες, Πάω να δω τ' αστέρια και πολλά άλλα!

Το διπλό άλμπουμ συμπεριλαμβάνει τα πιο αγαπημένα τραγούδια του. Πρόκειται για μια συλλογή με τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων παρουσίας του στο τραγούδι.

Τραγούδια που είτε τραγούδησε ο ίδιος, είτε τραγουδήθηκαν από σημαντικούς ερμηνευτές. 
Μαζί του θα βρεθεί επίσης και η Βίκυ Καρατζόγλου την οποία γνωρίσαμε από την «Περηφάνεια», ένα τραγούδι που αγαπήσαμε πολύ, αλλά και από την πολύχρονη εμφάνιση της στους «Ηρωες» της Ελένης Γκασούκα. Μας ξανασυστήθηκε πέρυσι με τις παραστάσεις της στο Σταυρό του Νότου στην Αθήνα και τις πολύ σπουδαίες συνεργασίες της με τον Χρήστο Θηβαίο, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Γιάννη Κότσιρα και άλλους γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες. Εν αναμονή του πρώτου της ολοκληρωμένου προσωπικού δίσκου, συναντιέται με τον αγαπημένο της συνθέτη Κώστα Λειβαδά να μας τραγουδήσει τα τραγούδια του, που έχει αγαπήσει..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight