Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα:"Αγριεύουν" οι αγρότες-Kλειστή η Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο Κεφαλόβρυσο από τις 2 το μεσημέρι, έως αύριο-Διπλό μπλόκο σε Παλιά και Νέα Εθνική στο Αίγιο-Έφοδος αγροτών στην Πάτρα

Δυτ. Ελλάδα:"Αγριεύουν" οι αγρ...

Αύριο αποκλεισμοί στην Πάτρα

Συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι οποίοι αποφάσισαν να κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα και να μην προσέλθει σε διάλογο, ενώ από σήμερα προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και αποκλείουν, εκτός από δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια.

Στη Δυτική Ελλάδα οι αγρότες, επίσης "ανεβάζουν στροφές" στις κινητοποιήσεις.

Σήμερα αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας κλείνουν την ΕΟ Αντιρρίου - Ιωαννίνων,στο Κεφαλόβρυσο, από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ χθες έκλεισαν για λίγο και παρακαμπτηριους οδούς,  στο ύψος του αντλιοστασίου Αιτωλικού και της διασταύρωσης Αιτωλικού με την Εθνική οδό.

Επίσης αγρότες από το μπλόκο του Κεφαλοβρύσου αποφάσισαν να έχουν μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας την Παρασκευή και παραμονή στην πλατεία Συντάγματος με τα υπόλοιπα μπλόκα για όσο χρόνο αποφασιστεί.

Η Αντιρρίου -Ιωαννίνων στο Κεφαλόβρυσο είναι και αυτή την ώρα κλειστή , από χθες το μεσημέρι και θα παραμείνει αποκλεισμένη έως τις 10 το πρωί , μέχρι να ξανακλείσει

Επίσης αγρότες της Δυτικής Αχαΐας ξανακλείνουν σήμερα τη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας, ενώ σχεδιάζουν έλευση στην Πάτρα με τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα την Τρίτη , με στόχο να αποκλείσουν τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ και την Γ' ΔΟΥ Πατρών.Σήμερα θα προχωρήσουν σε νέο εξάωρο αποκλεισμό από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Eπίσης και οι αγρότες στην Ηλεία είναι αποφασισμένοι για πολύωρο αποκλεισμό από σήμερα στα  μπλόκα Μαραθιάς και Κουρτεσίου από τις 12 το μεσημέρι και μετά.

Ξεκινούν πολύωρα μπλόκα αγρότες της Ηλείας

 

 

Διπλό μπλόκο στο Αίγιο

Διπλό μέτωπο κινητοποιήσεων σχηματίζεται πλέον στην Αιγιάλεια, καθώς στο πολυήμερο μπλόκο των αγροτών στη Νέα Εθνική Οδό στα βενζινάδικα, έρχεται να προστεθεί και ομάδα 21 κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της περιοχής που, μετά τον αποκλεισμό των Παλαιών Διοδίων το βράδυ της Κυριακής, σκληραίνουν τη στάση τους και προετοιμάζονται για κλείσιμο και της Παλαιάς Εθνικής Οδού στη γέφυρα Μεγανίτη, το βράδυ της Δευτέρας, με άγνωστη τη συνέχεια.

Ειδικότερα,όπως αναφέρει το filodimos.gr το βράδυ της Κυριακής, εκπρόσωποι από 21 συνολικά συλλόγους και φορείς της Αιγιάλειας συγκεντρώθηκαν και απέκλεισαν για 3 ώρες (7-10 μ.μ.) τα Παλαιά Διόδια, εμποδίζοντας τη διέλευση οχημάτων τα οποία εκτρέπονταν από τον κόμβο του Σελινούντα στην Παλαιά Εθνική Οδό, με ευθύνη της Τροχαίας Αιγίου. Μάλιστα, σε μια κίνηση διαμαρτυρίας, οι συμμετέχοντες έριξαν στο οδόστρωμα πορτοκάλια και μαύρη σταφίδα, συμβολικά και δείχνοντας πόσο ευτελίζεται η αξία των πολύτιμων προϊόντων της Αιγιάλειας με τις προωθούμενες κυβερνητικές πολιτικές για τους αγρότες. Η απόφαση που ελήφθη στο εν λόγω μπλόκο είναι ο αποκλεισμός, 7 με 9 το πρωί, της ΔΟΥ Αιγίου και δίωρο κλείσιμο της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο ύψος της Γέφυρας Μεγανίτη, τη Δευτέρα 7 με 9 το βράδυ.

Από το μέτωπο του Αγροτικού Συλλόγου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας", εκτός από το καθιερωμένο πια κλείσιμο της Νέας Εθνικής Οδού 7 με 10 κάθε βράδυ,το απόγευμα της Δευτέρας (6.30) θα πραγματοποιηθεί συνέλευση μελών για να αποφασιστεί η συνέχιση του αγώνα τους.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις