Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πλησιάζει η έξοδος στις αίθουσες του «Μαγικού Καθρέφτη» - Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα στο σινέ Αθήναιον

Πλησιάζει η έξοδος στις αίθουσες του «Μα...

Το φιλμ που είναι το πρώτο ελληνικό 3d φιλμ, αναμένεται και στα Ster Cinemas της Πάτρας την Πέμπτη

Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα στον κινηματογράφο Αθήναιον  στους Αμπελόκηπους, στην Αθήνα, της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Χρήστου Δήμα, με τίτλο «Ο Μαγικός Καθρέφτης», σε παραγωγή της Black Orange και διανομή της εταιρείας Feelgood.

Πρόκειται για την πρώτη 3D ελληνική ταινία που έχει γυριστεί και φέρει την υπογραφή της δημιουργικής ομάδας που έδωσε πριν από 6 χρόνια την μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία, «Νήsos», με την Έλενα Σολωμού και τον Κώστα Παπαδόπουλο στο σενάριο, τον Γιώργο Αργυροηλιόπουλο στην διεύθυνση φωτογραφίας και τον Γιάννη Ιακωβίδη στην παραγωγή.

Στην επίσημη πρώτη προβολή του «Μαγικού Καθρέφτη» έδωσαν το παρών οι ηθοποιοί, οι τεχνικοί συντελεστές και η δημιουργική ομάδα της ταινίας, αλλά και πλήθος προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό χώρο. Στην διάρκεια της προβολής της κωμικής ταινίας πολλά ήσαν τα γέλια των θεατών ενώ θερμά ήσαν και τα περισσότερα σχόλια που αντάλλαξαν οι θεατές μετά το τέλος της προβολής.

Το κοινό καλωσόρισαν και χαιρέτισαν ο Πάνος Μαρτάκης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας διανομής Feelgood Entertainment, ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας και ο παραγωγός της ταινίας Γιάννης Ιακωβίδης ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι θεατές της κατάμεστης αίθουσας φόρεσαν τα 3D γυαλιά τους και παρακολούθησαν την κωμική περιπέτεια του Κλεάνθη, ενός εφόρου αρχαιοτήτων, που ανακαλύπτοντας έναν μαγικό καθρέφτη θα προσπαθήσει να ξεφύγει από την «σκονισμένη» ρουτίνα του και να ταξιδέψει μέσα στους αιώνες, αλλάζοντας ζωές.

Μεταξύ άλλων, στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας, ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας, οι σεναριογράφοι Κώστας Παπαδόπουλος και Έλενα Σολωμού, οι πρωταγωνιστές Ζέτα Δούκα, η οποία είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, Μάκης Παπαδημητρίου, Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Κοκκίδου (του σήριαλ "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" και της εξαιρετικής παράστασης "Η Γυναίκα της Πάτρας"), Λευτέρης Ελευθερίου, Τάκης Παπαματθαίου και Σόλων Τσούνης καθώς και οι σκηνοθέτες Παντελής Βούλγαρης και Γιώργος Τσεμπερόπουλος, οι ηθοποιοί Υρώ Μανέ, Αντώνης Αντωνίου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Βίκυ Κάβουρα και Βίβιαν Κοντομάρη και ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς. Το παρών έδωσε επίσης η μικροσκοπική Βολτούλα, το γλυκύτατο σκυλάκι της ταινίας.

Παρευρέθηκαν επίσης ο τραγουδιστής και frontman του γκρουπ των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης καθώς και ο Γιώργος Μαζωνάκης, οι οποίοι ερμήνευσαν παρέα το ομώνυμο τραγούδι τίτλων τέλους της ταινίας.

Σύνοψη:

Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά  που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Από τις 4 Φεβρουαρίου 2016 στους κινηματογράφους όλης της χώρας σε διανομή από τη Feelgood. Θα προβάλλεται και σε 3D.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Σενάριο: Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος

Παίζουν οι: Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Ήμελλος, Τάκης Παπαματθαίου, Αθηνά Οικονομάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ασπασία Κοκώση, Δέσποινα Παπαγιάννη, Νίκος Πουρσανίδης, Σόλων Τσούνης, Σταύρος Σβίγγος, Αθηνά Αλεξοπούλου.

Μοντάζ: Κατερίνα Ευαγγελάκου

Σκηνογράφος: Αντώνης Δαγκλίδης

Ενδυματολόγος: Άγης Παναγιώτου

Μακιγιάζ: Γιάννης Παμούκης

Κομμώσεις: Σωτήρης Πατεράκης

Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιώργος Αργυροηλιόπουλος

Παραγωγός: Γιάννης Ιακωβίδης

Με την υποστήριξη του EKK

Ομώνυμο τραγούδι της ταινίας: Onirama feat. Γιώργος Μαζωνάκης.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Η συγκκεριμένη φωτ. είναι από το σάιτ tlife.gr.

Η συγκκεριμένη φωτ. είναι από το σάιτ tlife.gr.

Η συγκκεριμένη φωτ. είναι από το σάιτ tlife.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight