Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Οίνος ευφραίνει καρδίαν"... σε μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας στο "Βυζαντινό" -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

"Οίνος ευφραίνει καρδίαν"... σ...

Λάτρεις του κρασιού σε ένα μοναδικό περιβάλλον

Μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας με τα κρασιά της οινοποιίας Παρπαρούση πραγματοποιήθηκε Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στο καινούργιο και φιλόξενο wine bar του ξενοδοχείου «Βυζαντινό» (Ρ. Φεραίου 106, Πάτρα).

Από τις 19.30 στον χώρο βρέθηκε  πλήθος κόσμου, λάτρεις του κρασιού που δοκίμασαν επιλεγμένα κρασιά της οινοποιίας με τη συνοδεία γευστικών προτάσεων από την κουζίνα του ξενοδοχείου.

Τα μέλη της οικογένειας Παρπαρούση που βρίσκονταν εκεί δεν σταμάτησαν να συνομιλούν ενημερώνουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του οίνου, τα πρότυπα και τις διαδικασίες που τα πλαισιώνουν, ενώ πρόδωσαν και κάποια από τα μυστικά τους. Η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα αυτό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες των οργανωτών.

Μέχρι αργά το βράδυ στον χώρο, όπου κυριαρχούσε η καλαισθησία και η καλή διάθεση, δεν έπεφτε καρφίτσα. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και πολλοί άλλοι που διαπρέπουν στους τομείς τους.

Όλοι τους έζησαν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Φυσικά οι συζητήσεις περιστρέφονταν γύρο από το κρασί. Η βραδιά επεφύλασσε και μια ιδιαίτερη έκπληξη καθώς «έκλεισε» με μια  κλήρωση για μια συλλεκτική φιάλη Magnum 1.5lt Επιλεγμένο Οίνο Νεμέα Reserve 2012.

Το Wine Bar του ξενοδοχείου, πιστό στην αποστολή του, ανανεώνει το ραντεβού του με τους λάτρεις του κρασιού καθώς θα πραγματοποιηθούν κι άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις στον χώρο που αναμένεται να αναδειχθεί σε... «σημείο συνάντησης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight