Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Μεγάλο διπλό του ΠΑΣ στο Περιστέρι

Σουπερλίγκ: Μεγάλο διπλό του ΠΑΣ στο Περιστέρι

Οι Γιαννιώτες επικράτησαν με 2-0 του Ατρομήτου

Με τακτική βγαλμένη από τα… βιβλία του ποδοσφαίρου, ο ΠΑΣ Γιάννινα κτύπησε δύο φορές με τους Μανιά και Τσουκαλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο, παίρνοντας σπουδαίο διπλό επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα σίγουρα δεν θα μείνει στη μνήμη των φίλων του ποδοσφαίρου για το θέαμα που παρακολουθήσαμε, ωστόσο εκείνο που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί και αυτούς τους πήραν οι φιλοξενούμενοι.

Με άριστο στήσιμο από τον Πετράκη οι παίκτες του ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν, εγκλώβισαν τους γηπεδούχους και έφτασαν έτσι στη νίκη με 2-0.

Μάλιστα, το τέλος του αγώνα βρήκε τους οπαδούς των γηπεδούχων να φωνάζουν συνθήματα για την εικόνα της ομάδας τους και να αποδοκιμάζουν τον Τραϊανό Δέλλα και τους παίκτες.

Στα αξιοσημείωτα ότι για τον Ατρόμητο έκαναν το ντεμπούτο τους οι Δημήτρης Παπαδόπουλος (φωτογραφία), Πολ Κεϊτά και Δημήτρης Γροντής, ενώ ο ΠΑΣ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Περιστερίδη κάτω από τα δοκάρια και χωρίς τον επί 2μιση χρόνια βασικό του τερματοφύλακα, Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Γκολ: 72' Μανιάς, 89' Τσουκαλάς

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά (71' Πίτου Γκαρσία), Κοντοές (63' Γροντής), Ούμπιντες, Μπρίτο (84' Μπαστακός), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Μανιάς (90' Μπέριος), Τζημόπουλος, Ίλιτς (81' Κοζορώνης), Λίλα (69' Καρανίκας), Ακόστα, Στρούνα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Διπλό παραμονής του Παναιτωλικού στην Βέροια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports