Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Διπλό παραμονής του Παναιτωλικού στην Βέροια

Σουπερλίγκ: Διπλό παραμονής του Παναιτωλ...

Οι Αγρινιώτες επιβλήθηκαν της τοπικής ομάδας με 1-0

Είχε να πάρει «διπλό» από τον Αύγουστο, πήρε ξανά την κατάλληλη στιγμή! Με γκολ του Βιγιαφάνιες στο 12’, ο Παναιτωλικός πέρασε από τη Βέροια (0-1), ξεμπερδεύοντας οριστικά με την υπόθεση παραμονής!

πρώτη εκτός έδρας του Παναιτωλικού με τον Γιάννη Ματζουράκη στην τεχνική ηγεσία του Αγρινίου άργησε τρεις μήνες. Αλλά είχε γλυκιά γεύση.

Ο Παναιτωλικός με σκόρερ τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας της Βέροιας στο 12ο λεπτό, πέρασε από την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Παρά την απομάκρυνση του Γιώργου Γεωργιάδη, η "Βασίλισσα του Βορρά" - με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο - έδειξε για ένα ακόμη ματς κακό πρόσωπο. Είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήξερε τι να κάνει με αυτήν.

Άριστα παρατεταγμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Παναιτωλικός του Γιάννη Ματζουράκη, πανηγύρισε μια επαγγελματική νίκη με τους μέσους και τους αμυντικούς της ομάδας του Αγρινίου να χαρίζουν ένα σχετικά εύκολο βράδυ στον γκολκίπερ της ομάδας, Δημήτρη Κυριακίδη.

Γκολ: 12' Βιγιαφάνιες

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καραμπιμπέρης): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Μαλόν, Γιαννούλης, Μπατιόν, Μαγέφσκι (69' Κόλα), Γεωργιάδης (61' Νέτο), Άρσε, Καϊκούτ, Ναζλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούστας, Μάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Πάουλο (93' Βασιλούδης), Ρουσκουγιέδα (83' Αλεξίεβιτς), Βιγιαφάνες, Καπέλ (69' Ουάρντα), Μαρκόφσκι

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Βαθμό στην Κομοτηνή πήρε ο Παναιτωλικός, από τον καλύτερο Πανθρακικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports