Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλων Carna: «Διπλό για το κάτι παραπάνω», σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη

Απόλλων Carna: «Διπλό για το κάτι παραπά...

Ο γκαρντ του Απόλλωνα στο εβδομαδιαίο blog του, για το αγώνα με τον Κόροιβο

Συνέχεια στην ανοδική πορεία του θέλει να δώσει ο Απόλλωνας Πατρών στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας, πανηγυρίζοντας «διπλό» επί του Κόροιβου.

Στην ανεβασμένη ψυχολογία που έχουν φέρει τα τελευταία νικηφόρα ματς στον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά και στο διπλό που θα διεκδικήσει κόντρα στον Κόροιβο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Βεργίνης, τονίζοντας πως οι βαθμοί εκτός έδρας θα βοηθήσουν την ομάδα του να κοιτάξει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο site της ΕΣΑΚΕ:

«Να ’μαστε πάλι εδώ λίγες, ώρες πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και λίγες ημέρες ύστερα από μια σπουδαία νίκη. Καταφέραμε να φθάσουμε στα έξι ροζ φύλλα αγώνα, τα οποία μας επιτρέπουν να χαμογελούμε και να επενδύουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Η νίκη επί του Ρεθύμνου και η κάλυψη της διαφοράς από την ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν μεγάλη υπόθεση για όλους εμάς, που συνεχίζουμε με οδηγό αυτό το παιχνίδι για νέες νίκες.

Από την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας, όπως σας είπα, έχουμε να κρατήσουμε πολλά θετικά στοιχεία με πρώτο και καλύτερο αυτό της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας μας.

Το Σάββατο (23/01) μας περιμένει πολύ επικίνδυνη αποστολή στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο, την οποία θέλουμε να φέρουμε εις πέρας για να κάνουμε ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας στην κατηγόρια.

Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει με το προπονητικό τιμ πάρα πολύ σκληρά και πιστεύω ότι όπως και με το Ρέθυμνο, έτσι και με τον Κόροιβο, θα μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να φθάσουμε στην κατάκτηση της τρίτης μας εκτός έδρας νίκης μας.

Ο αντίπαλός μας προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και είναι δεδομένο ότι «ψάχνεται» για να αντιδράσει, όμως εμείς δεν θα πρέπει να το επιτρέψουμε σε κανένα σημείο του παιχνίδι μας.

Με συγκέντρωση, αποφασιστικότητα, καλή άμυνα, ομαδικότητα και θετική ενέργεια από την κερκίδα, και στην Αμαλιάδα θα βρεθούν οι φίλαθλοί μας, πιστεύω ότι καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία μας στο βαθμολογικό πίνακα.

Άλλωστε, για να πάρουν αξία τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά θα πρέπει να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια κι εκτός έδρας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πατρινούς φιλάθλους οι οποίοι στέκονται δίπλα στην ομάδα έχοντας τον δικό τους ρόλο από τις κερκίδες.

Η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική για εμάς και τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους ανταμείβουμε με νίκες και τους βλέπουμε να φεύγουμε χαμογελαστοί από την Περιβόλα.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλλων Carna: "Προσηλωμένοι στον στόχο μας" το σύνθημα το Δημήτρη Βεργίνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports