Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Χαράλαμπο Ροδόπουλο

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοίν...

Ο κ. Ροδόπουλος εκτελούσε χρέη Γραμματέα του Πανεπιστημίου μέχρι σήμερα

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της που απέστειλε στα Μέσα ενημέρωσης, αποφάσισε στη συνεδρίαση της 20ής Ιανουαρίου 2016 τη διακοπή της συνεργασίας του Ιδρύματος με  τον κ. Χαράλαμπο Ροδόπουλο, Γραμματέα του Πανεπιστημίου μέχρι σήμερα.

Ο κ. Χ. Ροδόπουλος υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στη διαμόρφωση του Πανεπιστημίου, αφού συνέβαλε με τη γνώση και την εμπειρία του στην οργάνωση του Ιδρύματος. Λόγοι που σχετίζονται με τον μελλοντικό σχεδιασμό των διοικητικών υπηρεσιών και την ακαδημαϊκή στρατηγική του Ε.Α.Π., επέβαλαν την ανάκληση της απόφασης της προηγούμενης Διοίκησης περί παράτασης της θητείας του Γραμματέα, η οποία επιπλέον έπασχε και για τυπικούς λόγους.

Η Διοικούσα Επιτροπή όπως συνεχίζει η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Ε.Α.Π., Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης, εύχεται στον κ. Χ. Ροδόπουλο υγεία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική σταδιοδρομία του.

Τέλος, υπογραμμίζεται η σταθερή προσήλωση της Διοίκησης στην αναβάθμιση της διοικητικής λειτουργίας, στην εμπέδωση σύγχρονου θεσμικού πλαισίου, στην ακαδημαϊκή ανάπτυξη και στην ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις