Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φρικτό το τέλος του 63χρονου ναυτικού στην Καλλιθέα - Πέθανε από ασφυξία - Το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη εδώ και έναν χρόνο

Φρικτό το τέλος του 63χρονου ναυτικού στ...

Τι δείχνει το πόρισμα του Ιατροδικαστή

Με φρικτό τρόπο έφυγε από τη ζωή ο 63χρονος ναυτικός που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη στην οικία του στην Καλλιθέα, όπως δείχνει το πόρισμα της ιατροδικαστή που ανέλαβε την υπόθεση.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος οφείλεται σε απόφραξη της αναπνευστικής οδού ενώ δέχθηκε και δύο χτυπήματα στο κεφάλι χωρίς αυτά ωστόσο να είναι θανατηφόρα.

Δηλαδή, οι δολοφόνοι έκλεισαν τη μύτη και το στόμα του,  πριν τον τοποθετήσουν στον καταψύκτη, με αποτέλεσμα ο 63χρονος να μην μπορεί να αναπνεύσει, ενώ τον χτύπησαν δυο φορές στο κεφάλι, χωρίς να του προξενήσουν το θάνατο.

Σημειώνεται ότι το θύμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση μέσα στον καταψύκτη, δεμένο χειροπόδαρα, ενώ η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη εδώ και έναν χρόνο, περίπου.

Στο μεταξύ, οι Βουλγαρικές Αρχές, οι οποίες σε συνεργασία με τους Έλληνες συναδέλφους τους αναζητούν τα ίχνη της πρώην συζύγου του άτυχου ναυτικού, προσπαθούν να ακολουθήσουν τα ίχνη του χρήματος ώστε να την εντοπίσουν καθώς υπάρχουν στοιχεία πως η 43χρονη Ρομά από την Βράνα ”επένδυσε” τα χρήματα του θύματος σε ακίνητα, τα οποία έχει γράψει στο όνομα του ανήλικου γιου της, στους γονείς της, αλλά και στο μεγαλύτερο γιο της από το πρώτο της γάμο.

Ως γνωστόν, η 43χρονη Ρομά από την Βουλγαρία, η οποία είναι βασικός ύποπτος της δολοφονίας του 63χρονου πρώην ναυτικού, είχε διασπαθίσει μεγάλο μέρος των καταθέσεων του πρώην συζύγου της. Επρόκειτο για έναν τραπεζικό λογαριασμό ύψους 230.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε καταθέσει στο όνομα του ανήλικου παιδιού τους ο παππούς του, ο πατέρας, δηλαδή, του συνταξιούχου ναυτικού το 2005 λίγο πριν αφήσει την τελευταία πνοή στο Νοσοκομείο λόγω γήρατος.

Έκτοτε φαίνεται πως μοναδικός σκοπός της 45χρονης Ρομά από την Βουλγαρία δεν ήταν άλλος από την απόκτηση του καταθετικού λογαριασμού στον οποίο ήταν συνδικαιούχος μαζί με το παιδί της αλλά και τον σύζυγο της δηλαδή τον πρώην ναυτικό.

Εκείνη λοιπόν την εποχή ξεκινά η μεγάλη δικαστική διαμάχη τόσο για το διαζύγιο όσο και για την επιμέλεια του παιδιού μια διαμάχη που κράτησε τουλάχιστον 4 χρόνια με απανωτές εξαφανίσεις της 45χρονης μαζί με το παιδί, αλλά και δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό.

Εκμεταλλευόμενη την μεγάλη αδυναμία του πρώην ναυτικού στον ανήλικο γιο του, η 45χρονη όταν δεν μπορούσε να ξεφύγει από την “τσιμπίδα” του Νόμου επέστρεφε στην Αθήνα, όπου τα έβρισκε για λίγο με τον εν διαστάσει σύζυγο της και στην συνέχεια με την κατάλληλη ευκαιρία τραβούσε εκ νέου χρήματα από το λογαριασμό και χάνονταν μαζί με τον γιο της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις