Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι με τον Φοίνικα

Βόλεϊ: Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι με τον Φοίνικα

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε από την Κηφισιά

O Oλυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά τον β ΄γύρο του πρωταθλήματος και τη νέα χρόνια, καθώς χρειάστηκε μόλις 77 λεπτά για να νικήσει τον Φοίνικα Σύρου στο ντέρμπι κορυφής της 12ης αγωνιστικής.

Με πρωταγωνιστές τους Τσουκ, Σπίνου και τον Σακόγλου να ξεκινάει βασικός διαγώνιος οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 και πήραν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους κυκλαδίτες, οι οποίοι στον α΄ γύρο είχαν νικήσει 3-2.

Όπως τελείωσε το 2015 έκανε ποδαρικό και στο 2016 η Κηφισιά, δηλαδή με εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ. Αυτή τη φορά η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη νίκησε στην Πάτρα τη μαχητική Παναχαϊκή, με την οποία έκανε ντεμπούτο και άφησε καλές εντυπώσεις ο Βραζιλιάνος ακραίος Ιβάν Βάλτερ.

Η Κηφισιά διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό και με πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα και μπήκε δυνατά στο δεύτερο μισό. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στο γυμναστήριο του Πανελληνίου ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας, με τον Παμβοχαϊκό να έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο.

Το τρίτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και μόλις δεύτερο εντός έδρας κατάκτησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που ξαναμπήκε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Με τον βραζιλιάνο διαγώνιο Γκιλέν να κάνει ντεμπούτο και με αποτελεσματικότητα στα τελειώματα των σετ επικράτησε του Άρη με 3-0 και πήρε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων.

Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας σημείωσε ο Ηρακλής, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Ο «Γηραιός» μετά από σκληρή μάχη επικράτησε της Ορεστιάδας 3-2 σετ σημειώνοντας και δεύτερη νίκη στην ίδια περίοδο (3-0 στον α΄ γύρο) επί της ομάδας του Έβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΔΣ της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης συγχαίρει τις αθλήτριες Φωτεινή Πλέα και Χρυσούλα Πλέα

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports