Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Τα δοχεία τυριού έκρυβαν… κάνναβη!

Αμαλιάδα: Τα δοχεία τυριού έκρυβαν… κάνναβη!

Κατασχέθηκε περίπου ένα κιλό αποξηραμένη κάνναβη, έτοιμη προς πώληση

«Φρένο» στη δράση 59χρονου που διακινούσε ποσότητες κάνναβης στην αγορά της Ηλείας, έβαλαν χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση του 59χρονου ημεδαπού και χθες το πρωί έστησαν επιχείρηση στην περιοχή της Ξυλοκέρας Ηλείας όπου διαμένει και προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Έρευνα που έβγαλε λαβράκι, αφού στο εσωτερικό της κατοικίας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχασαν περίπου ένα κιλό αποξηραμένη κάνναβη, έτοιμη προς πώληση.

Πιο συγκεκριμένα, στο σαλόνι του σπιτιού του 59χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν δύο δοχεία από τυρί, μέσα στα οποία ο δράστης είχε κρύψει 31 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 923 γραμμαρίων και δύο συσκευασίες με σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 273 γραμμαρίων.

Ο δράστης είχε τοποθετήσει την κάνναβη σε συσκευασίες καπνού και μάλιστα έξω από κάθε συσκευασία είχε αναγράψει το βάρος αλλά και τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στην πώλησή της για να… μην κάνει λάθος!

Οι περισσότερες συσκευασίες ήταν περίπου των 30 γραμμαρίων και τις  είχε κοστολογήσει από 100 έως 150 ευρώ την κάθε συσκευασία. Εκτός από την κάνναβη, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 3.900 ευρώ, το οποίο εκτιμάται ότι προέρχεται από την πώληση ναρκωτικών ουσιών και φυσικά κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών ουσιών και στις αρχές τις δεκαετίας του 1980 και έκτοτε είχε φύγει από την περιοχή και είχε επιστρέψει το τελευταίο διάστημα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμαλιάδα: «Άδειασε» ταφικό πιθάρι του 4ου αιώνα π.Χ. ο δράστης της λαθρανασκαφής

 

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις