Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αφιέρωμα της Δημοτικής Ραδιoφωνίας Θεσσαλονίκης στην Πάτρα

Αφιέρωμα της Δημοτικής Ραδιoφωνίας Θεσσα...

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 20:00

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της δημοτικής ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης «FM100,6» και η εκπομπή «Safe & Sound» φιλοξενούν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 20:00, το βράδυ, αφιέρωμα στην πόλη Πάτρα.

«Παρότι έχω γεννηθεί και κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη, έζησα για μερικά χρόνια στη Πάτρα όπου και ξεκίνησα την καλλιτεχνική μου δράση στο θέατρο.  Η εκπομπή της Κυριακής αποτελεί αφιέρωμα σε μια πόλη που έχω αγαπήσει και μου έχει προσφέρει πολλές εμπειρίες με σκοπό να γίνουν γνωστά στους ακροατές μας τα πάμπολλα θετικά της χαρακτηριστικά.» (Λευτέρης Βουτσάς-Ραδιοφωνικός Παραγωγός της εκπομπής «Safe & Sound» )

Στο πλαίσιο του αφιερώματος φιλοξενούνται συνεντεύξεις του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, κύριου Κώστα Καζάκου, του δημάρχου της πόλης, κύριου Κωνσταντίνου Πελετίδη αλλά και της ηθοποιού, κυρίας Αριέττας Μουτούση, η οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην παράσταση «Η Νοσταλγός» που ανεβαίνει στην πόλη.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης μπορεί να ακούσει την εκπομπή στην συχνότητα του FM100,6, ενώ το κοινό της Πάτρα στην σελίδα του σταθμού στο διαδίκτυο αλλά και μαγνητοφωνημένη στην σελίδα της εκπομπής «Safe & Sound» στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις