Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Οι πολίτες έστειλαν μήνυμα...σοβαρότητας στη Ν.Δ"!

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Οι πο...

Ψήφισε στο Νότιο Διαμέρισμα

Στις 3 το μεσημέρι προσήλθε στις κάλπες της Ν.Δ, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ο Πολιτευτής Αχαΐας του κόμματος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που επέλεξε το Εκλογικό Τμήμα του Νοτίου Διαμερίσματος  Πατρών, στα Ζαρουχλέϊκα.

Με αφορμή την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Αρχηγού, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Οι πολίτες - ψηφοφόροι ή και νέοι φίλοι και μέλη της Ν.Δ -  με την αθρόα συμμετοχή τους, έστειλαν ένα σαφές μήνυμα, στη νέα ηγεσία του κόμματος, που θα προκύψει, μέσα από την κοινωνία.

Είπαν σ'  όλους,σ' όλους μας ...σοβαρευτείτε και απέδειξαν πως υπολογίζουν και στηρίζουν την κεντροδεξιά παράταξη, για να συμβάλλει καθοριστικά στα κοινά, χωρίς μισόλογα, πολιτικές παλινωδίες και επαναλαμβανόμενα λάθη, απαράδεκτα ήθη και τακτικές!

Προσωπικά, σ' όλην αυτή την αχρείαστη μακρόσυρτη προεκλογική περίοδο, στάθηκα με σεβασμό στην επιλογή των πολιτών για τον υποψήφιο αρχηγό της προτίμησής τους  τους, όπως και στους ίδιους του διεκδικητές της Προεδρίας, σταθερός ωστόσο στην ξεκάθαρη επιλογή μου υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ευσυνείδητα και με υπόβαθρο τη σοβαρότητα, την αψεγάδιαστη πολυετή πολιτική του πορεία καθώς και τις ικανότητές του.

Στο τέλος αυτής της ψηφοφορίας θέλω να πιστεύω πως δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, εργαζόμενοι άπαντες για αλλαγές στη Ν.Δ, σε μία Ν.Δ των καθαρών πολιτικών και των άξιων εκπροσώπων της, με σεβασμό στην ιστορική της πορεία, αλλά και τους αγνούς αγώνες των εκατομμυρίων μελών της".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις