Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ένταση στο Κατάκολο για άτομο που φέρεται να πυροβόλησε αδέσποτο αλλα δεν τον καταγγέλουν

Ηλεία: Ένταση στο Κατάκολο για άτομο που...

Για την δολοφονία του ζώου ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Πύργου

Το πρωί της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου κάτοικος του Κατάκολου σκότωσε τον σκύλο που βλέπετε στη φωτογραφία, πέταξε το πτώμα του στο αλσύλιο που υπάρχει σε απόσταση 500 μέτρων από το λιμάνι και αφού ξέπλυνε τον δρόμο από τα αίματα συνέχισε τις καθημερινές του ασχολίες ανενόχλητος αφού κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες που άκουσαν τον πυροβολισμό και τον είδαν να καθαρίζει δεν κάλεσαν την Αστυνομία και δεν τον κατήγγειλαν για την δολοφονία του ζώου.

Για την δολοφονία του ζώου ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Πύργου όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr το μέλος του Ελένη Σιγούρου επισημαίνοντας για άλλη μια φορά την σιωπή των αυτοπτών μαρτύρων.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Πύργου στην ανακοίνωση του με αφορμή και αυτό το έγκλημα επισημαίνει: «Το Κατάκολο μύριζε φόλα εδώ και καιρό. Το Κατάκολο μυρίζει ακόμα κακία, απανθρωπιά και έδειξε το χειρότερο πρόσωπό του, σκοτώνοντας και σιωπώντας. Ο αδέσποτος σκύλος, που όλο το καλοκαίρι τριγύριζε ανάμεσα σε τουρίστες χωρίς να πειράζει κανέναν, που σιτίζονταν από τους ελάχιστους φιλόζωους της περιοχής, δεν τρέχει πια στο Κατάκολο. Όχι γιατί κάποιος τον υιοθέτησε, αλλά γιατί κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή, πυροβολώντας τον.

Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει το περιστατικό να έρθει σε επικοινωνία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Πύργου, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ας μην γίνει το άλσος του Κατακόλου τάφος για άλλα αδέσποτα και δεσποζόμενα σκυλιά. Ας μην οπλίσουμε κι άλλα χέρια».

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις