Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένταση στο γήπεδο της ΕΑΠ- Επεισόδια μεταξύ φιλάθλων- Προκάλεσαν ζημιές

Πάτρα: Ένταση στο γήπεδο της ΕΑΠ- Επεισό...

Εκκενώθηκε και καθαρίζεται

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ΕΑΠ τελικά να επικρατεί  με 65-57 της Παναχαϊκής.

22:00 Επανήλθε η ηρεμία στο κλειστό της ΕΑΠ και μετά την αποχώρηση όλων των φιλάθλων το παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ της γηπεδούχου και της Παναχαϊκής άρχισε και πάλι.

21:35 Το γήπεδο έχει εκκενωθεί από φιλάθλους και αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια καθαρισμού του προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι ο αγώνας της Α1 ΕΣΚΑ-Η μεταξύ της ΕΑΠ Πατρών και της Παναχαϊκής.

21:24 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr όλα ξεκίνησαν όταν στο γήπεδο μπήκαν οι οπαδοί της Παναχαϊκής. Οπαδοί των δύο ομάδων αντάλλαξαν αρχικά λεκτικές προκλήσεις, και στην συνέχεια βγήκαν στον προαύλιο χώρο όπου βρίσκεται το ανοικτό του μπάσκετ.

Εκεί διαπληκτίστηκαν και προκάλεσαν ζημιές σε καρέκλες, θρανία και άλλα αντικείμενα. Το παιχνίδι έχει διακοπή καθώς, πέραν της σύρραξης, έσπασε και αντικείμενο (πιθανότατα πυροσβεστήρας) και το αέριο δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα.

20:58 Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο γηπέδο της ΕΑΠ στην Πάτρα. Αυτή την ώρα στο κλειστό βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ΕΑΠ και της Παναχαϊκής κι έχουν ξεσπάσει επεισόδια μεταξύ φιλάθλων.

Στο σημείο έφτασε ένα όχημα της πυροσβεστικής με 3 άνδρες καθώς υπήρχε πληροφορία για φωτιά, όμως στην πορεία αποδείχθηκε ότι είχαν σπάσει οι πυροσβεστήρες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Φούτμπολ Λιγκ: Ο Παναιγιάλειος πήρε το Αχαϊκό ντέρμπι με την Παναχαϊκή μέσα στην Πάτρα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις