Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάντμιντον: Με επιτυχίες Πατρινών πραγματοποιήθηκε το ομαδικό πρωτάθλημα Α1 Εθνικής

Μπάντμιντον: Με επιτυχίες Πατρινών πραγμ...

Για τις ΝΕΠ και Απολλώνιο

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, η πρώτη φάση του Ομαδικού πρωταθλήματος Μπάντμιντον της Α1 Εθνικής κατηγορίας στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Βασιλακόπουλος» στον Πύργο.

Στην α΄ φάση συμμετείχαν δυο ομάδες από την Πάτρα, η ΝΕΠ και ο Απολλώνιος. Επίσης συμμετείχαν οι ομάδες από τη Λειβαδιά, την Θήβα, τον Πύργο και τα εκπαιδευτήρια Δούκα στο Μαρούσι. Η ΝΕΠ με την 2η θέση κατάφερε (μαζί με τα εκπαιδευτήρια Δούκα που κατέκτησαν την 1η θέση) να προκριθεί στο φάιναλ-6 που θα γίνει στην Πορταριά το διάστημα 12-13 Δεκεμβρίου.

Εκεί οι 2 καλύτερες ομάδες του Νοτίου Ομίλου μαζί με τις 2 καλύτερες ομάδες από την Θεσσαλονίκη και τις 2 καλύτερες ομάδες από το Νομό Σερρών θα αναμετρηθούν με σκοπό την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας. Στην ομάδα της ΝΕΠ συμμετείχαν οι Χ. Καρατζάς, Αλ. Κυριακόπουλος, Π. Ζιάς, Γ. Κτενάς και Θ. Λιγωμένου, Ηλ. Μαντούκα, Εύη Δεληβοριά και Χριστίνα Δεληβοριά.

Δυστυχώς και ο Απολλώνιος θα πρέπει να αγωνιστεί και αυτός στην Πορταριά με σκοπό να παίξει για την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς δεν κατάφερε να την εξασφαλίσει από την α΄ φάση. Στον Απολλώνιο συμμετείχαν οι Κωστής Αθανασόπουλος, Α. Κούτρας, Ελένη Σωτηροπούλου και Δ. Γιαννοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Απολλώνιο συμμετέχουν μόνο Παίδες και Εφηβοι αθλητές.

Οι προπονητές των ομάδων, Κώστας και Γιώργος Μπονέλης δήλωσαν από κοινού τα εξής: «Είναι πρώτη φορά που στην Πάτρα αγωνίζονται δυο ομάδες στην Α1 Κατηγορία. Τόσο στη ΝΕΠ που τα τελευταία 10 χρόνια αγωνίζεται στην Α1, κατακτώντας κάθε χρόνο σημαντικές διακρίσεις με καλύτερη την προπέρσινη 2η θέση και φέτος την πρόκριση στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, όσο και για τον Απολλώνιο που αγωνίζονται κυρίως μικροί αθλητές και αποκτούν τεράστια εμπειρία για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάντμιντον: Ιστορική επιτυχία για την Ελλάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports