Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Στάσεις εργασίας στο νοσοκομείο Αμαλιάδας

Ηλεία: Στάσεις εργασίας στο νοσοκομείο Αμαλιάδας
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κινητοποίηση, σήμερα και αύριο, των εργαζομένων κατά της πολιτικής στον τομέα υγείας

Θα υπολειτουργήσει σήμερα το νοσοκομείο της Αμαλιάδας, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτό  θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 8 το πρωί ως τις 11. Παράλληλα  θα γίνει συγκέντρωση στην πύλη του νοσηλευτικού ιδρύματος και στις 10 π.μ., γενική συνέλευση των μελών του  σωματείου. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί και αύριο.
Συγκεκριμένα θα επαναληφθεί η στάση εργασίας, η οποία θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 11 και θα γίνει νέα συγκέντρωση στην πύλη. Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ζητούν την στήριξη των φορέων και των πολιτών της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής στον συνδικαλιστικό τους αγώνα κατά της πολιτικής που εφαρμόζεται στον τομέα της υγείας.
Απευθύνουν μάλιστα πρόσκληση σε όλους να παραστούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή στις 9 π.μ. έξω από το νοσοκομείο. 
Η ελλιπής χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας,  οι τεράστιες ελλείψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού,  η πρόθεση της κυβέρνησης να σβήσει από τον χάρτη περιφερειακά νοσοκομεία με μεγάλη προσφορά στους τοπικούς πληθυσμούς, όπως είναι αυτό της Αμαλιάδας, καθώς και  οι  σχεδιασμοί  της  6ης ΥΠΕ, που παρουσιάστηκαν  την περασμένη Δευτέρα στον Πύργο,   είναι η αιτία των κινητοποιήσεων.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις