Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαοθάλασσα το χθεσινό βράδυ της Δευτέρας για Spectre και Κινηματογραφική Λέσχη

Λαοθάλασσα το χθεσινό βράδυ της Δευτέρας...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

10.000 θεατές το πενταήμερο για τον 007!

Κοσμοσυρροή και το χθεσινό βράδυ της Δευτέρας στα Ster, καθώς το σινεφίλ κοινό της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας μαζί με τις φασαριόζικες ορδές νεολαίας για τον ασυγκράτητο εισπρακτικά Τζέιμς Μποντ δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο χώρο του μπαρ. Στριμωξίδι κανονικό στην είσοδο κοπής των εισιτηρίων για να καταλήξουμε στη σκοτεινή αίθουσα. Ολοι σχολίαζαν πως παρά την «πεσμένη» βραδινή κίνηση στην πόλη  τις καθημερινές, τουλάχιστον υπάρχει το σινεμά να «δίνει ζωή».Ομως και οι υπεύθυνοι των Ster ομολογούν πως ήταν μια πολύ «δυνατή» Δευτέρα με τις προβολές του «Spectre» να προσελκύουν πάνω από 1700 άτομα σε ένα βράδυ.

Από την Πέμπτη ως τη Δευτέρα η νέα, χορταστική περιπέτεια του Μποντ «Spectre» συγκέντρωσε συνολικά 10.000 άτομα. Η προσέλευση-ρεκόρ συμπίπτει και με τον πανελλήνιο απολογισμό στα ταμεία, αφού η 24η ταινία του 007 έκοψε στη χώρα μας στην πρεμιέρα 40.673 εισιτήρια και μέσα σε τέσσερις μέρες απογειώθηκε στα 166.068 εισιτήρια ξεπερνώντας το “Skyfall” πριν από τρία χρόνια.

Ενδεικτικό είναι πως και στη Μεγάλη Βρετανία, ο Μποντ πέτυχε  70 εκατομμύρια δολάρια σαρώνοντας το box office. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ, μέσα σε δέκα μέρες ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια.
Στην Πάτρα, χθες βράδυ το αισιόδοξο ήταν πως υπάρχει σταθερά θεαματική απήχηση κόσμου κάθε Δευτέρα και για το πιο «ψαγμένο» καλλιτεχνικά πρόγραμμα ταινιών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας. Ολοι μαζί οι θεατές γέμισαν το πολυσινεμά.

Στα ... ενδότερα προβολής του “Spectre” τα γέλια, η ξεγνοιασιά και η χρήση των κινητών  τηλεφώνων για φακό ή μηνύματα κυριάρχησαν εξαιτίας του νεανικού κοινού.

Αν και οι κριτικές αποφάνθηκαν πως το φιλμ είναι κατώτερο από το «Skyfall» τα ... στυλιστικά «προσόντα» είναι αδιαμφισβήτητα. Οι πανοραμικές εικόνες της πομπής της Ημέρας των Νεκρών στο Μεξικό, το κυνήγι της Aston Martin από τη Jaguar στη νυχτερινή Ρώμη, τα πλάνα στις αυστριακές Αλπεις , η άφθαστη «σινιέ» γκαρνταρόμπα του πράκτορα, ο ... κορσές της Μόνικα Μπελούτσι, οι ανατινάξεις κλπ μας έκαναν να ευχαριστηθούμε. Μετά οδηγώντας στο άδειο κέντρο της Πάτρας «προσγειωθήκαμε»...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight