Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο κ. Πελετίδης αλλάζει την ηλικία συμμετοχής στην ΚΝΕ!

Ο κ. Πελετίδης αλλάζει την ηλικία συμμετ...

Tου Γιύργου Μόσχου

Τη μισή αλήθεια μας λέει ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης, απαντώντας στην προχθεσινή ανάρτηση του Istologiou G. Mosxou (gzmosxos.blogspot.com αναγράφει με την ηλεκτρονική διεύθυνσή του το ιστολόγιο, προφανώς κολυόμενος να αναφέρει το όνομα του μπλογκ), πλην όμως ανοίγει και δεύτερο θέμα μη αναλογιζόμενος ότι ξεπερνά τα θέσφατα, περί ορίου ηλικίας συμμετοχής στις νεολαιϊστικες κομματικές οργανώσεις!
Απαντώντας στο σχόλιο για την εκδήλωση στο γήπεδο μπάσκετ Παναγία Αλεξιώτισσα, γράφει πως οι μεταφορείς των ηχητικών  ήσαν μέλη της ΚΝΕ, πλην όμως στις φωτογραφίες που κατέχει ο διαχειριστής του μπλογκ, ευδιάκριτα εμφανίζεται και νεολαίος άνω των 45 ετών, που φυσικά λόγω σεβασμού της προσωπικότητας του εικονιζομένου, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του τα αλλοίωσε, τα μεν ηχητικά είναι φορτωμένα στο ημιφορτηγό, τα δε βάθρα στο φορτηγό. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είναι αδιάψευστες.
Το ζήτημα όμως δεν είναι εκεί. Είναι στο γεγονός, πως ο Δήμος Πατρέων, αφότου ανέλαβε,  δεν δέχεται συνεργασία με φορείς πέραν αυτών που προτιμά. Ωστόσο με την σημερινή δήλωσή του (δημοσιεύεται στη συνέχεια) ανοίγει και το θέμα της συνεργασίας με φορείς που τον ξεπερνούν πολιτικά, πλην της ΧΑ, όπως προτάθηκε από το  Istologiou G. Mosxou.
Η απάντηση του Δήμου Πατρέων
«Ο Δήμος Πατρέων, εδώ και δεκαετίες και με όλες τις Δημοτικές Αρχές, στηρίζει με μέσα και προσωπικό, εκδηλώσεις φορέων, συλλόγων, κομμάτων και πολιτικών οργανώσεων.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή, συνεχίζει και ανταποκρίνεται στηρίζοντας τις εκδηλώσεις. Αυτό έπραξε και για την συγκεκριμένη εκδήλωση της ΚΝΕ, ανταποκρινόμενη στο αίτημα για παραχώρηση ενός βάθρου (εξέδρα), η μεταφορά του οποίου έγινε από μέλη της ΚΝΕ, με μέσο του Δήμου. Ανάλογα συμπεριφέρεται, παραχωρώντας δημοτικά κτίρια για να διευκολύνει τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., κατόπιν σχετικού αιτήματος.
Τα υπόλοιπα, που αναφέρονται στο gzmosxos.blogspot.com, ανήκουν στη σφαίρα της αντικομμουνιστικής εμμονής τους.
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει, τις εκδηλώσεις όλων των φορέων, πλην της Χρυσής Αυγής».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις