Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Angelina Jolie-Brad Pitt: Η συγκλονιστική κοινή τους συνέντευξη που «χτύπησε» 68% τηλεθέαση στην Αμερική!

Angelina Jolie-Brad Pitt: Η συγκλονιστικ...

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τη νέα τους ταινία «By the sea», Brad Pitt και Angelina Jolie παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στο Today Show, που σημείωσε 68% σε τηλεθέαση στην Αμερική.

Η εξομολόγηση του ζευγαριού συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό και από χθες μεταδίδονται σε όλον τον πλανήτη αποσπάσματά της.

Δύο από αυτά, που ξεχωρίζουν ήταν όταν αναφέρθηκαν στην απόφαση της Angelina να αφαιρέσει το στήθος και τις ωοθήκες της.

«Η γιατρός που μου έκανε την επέμβαση στις ωοθήκες ήταν η γιατρός της μητέρας μου. Η μητέρα μου της είχε πει: “Να μου υποσχεθείς ότι θα αφαιρέσεις τις ωοθήκες της Angie”. Έτσι ήταν σαν να είμαστε μαζί. Κλάψαμε και οι δύο και μου είπε: “Το υποσχέθηκα στη μητέρα σου και πρέπει να το κάνω”!».

Ο Brad Pitt με τη σειρά του είπε συγκινημένος: «Βλέποντας τη γυναίκα μου να πρέπει να αντλήσει όλη της τη δύναμη και γνωρίζοντας ότι τα νέα ήταν τρομακτικά, είναι τρομερά συγκινητικό και το να μην είμαι εκεί, είναι φρικτό συναίσθημα» με τη γυναίκα της ζωής του να καταλήγει: «Ήξερα κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων ότι ήταν στο πλευρό μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα διότι ο άντρας μου δεν θα επέτρεπε να συμβεί».

Δείτε ένα απόσπασμα, που προβλήθηκε στο Πρω1νό:

πηγη: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight