Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη με ανατροπή του Πλατανιά επί της Καλλονής

Σουπερλίγκ: Νίκη με ανατροπή του Πλατανι...

Οι Χανιώτες επιβλήθηκαν με 2-1 των νησιωτών στα Περιβόλια

Πλατανιάς και Καλλονή έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος χάρηκαν οι γηπεδούχοι με γκολ στο 84’, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με δέκα λόγω λανθασμένης κόκκινης.

Η βαθμολογική αντεπίθεση του Πλατανιά στις 4 τελευταίες αγωνιστικές συνεχίστηκε, μετά την επικράτηση με 2-1 της ΑΕΛ Καλλονής, στο γήπεδο των Περιβολίων. Ο Πλατανιάς πέτυχε την 3η διαδοχική νίκη του και έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ το αποτέλεσμα αποκτά μεγαλύτερη αξία, επειδή το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για την Καλλονή, που προηγήθηκε στο 4'.

Ο Πλατανιάς έχει την πολυτέλεια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και εφόσον εκμεταλλευτεί την έδρα του, θα εξασφαλίσει την παραμονή του στη Superleague χωρίς να μπλέξει σε περιπέτειες. Αντίθετα, η ΑΕΛ Καλλονής διατηρείται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και όσο δεν προσθέτει βαθμούς στη συγκομιδή της, η συνέχεια προμηνύεται δυσοίωνη.

Γκολ: Ανγκούλο 17', Γιακουμάκης 83' / Μπαργκάν 5'

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν (73' Ιτούα), Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης (64' Ντίνας), Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς (65' Μουνάφο), Ανγκούλο

Καλλονή: Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κλαντρούπσκι, Καλτσάς, Σαμπά (75' Χατζηλάμπρου), Γεωργίου (82' Γεωργίου), Μπαργκάν (67' Μπουρούς), Μανούσος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία στο Καραϊσκάκη για Ολυμπιακό και Πλατανιά στο κύπελλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports