Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 30 Οκτωβρίου

Ζώδια

Σκορπιός

Ο Ήλιος που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια όμορφη και άκρως ρομαντική όψη με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες απογειώνει τη διάθεση για έρωτα, φλερτ και μαγεία. Κάνετε δε γνωριμίες με ανθρώπους ιδιαίτερα γοητευτικούς, ενώ ξεκινούν και νέοι έρωτες. Ευνοεί την τέχνη και αυξάνει την δημιουργικότητα.

Τοξότης

Μια επιρροή που σας επιτρέπει να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα και να ανακουφιστεί ο ψυχικός σας κόσμος, το πολύ ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα είναι μια μαγευτική και άκρως καλλιτεχνική επιρροή. Ευνοεί ιδιαίτερα την πνευματικότητα και την φιλανθρωπία. Καλά πάνε επίσης θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Οι δικοί σας ίσως σας σώζουν.

Αιγόκερως

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που σας μαγεύουν φέρνει αυτές τις μέρες η υπερβατική και ρομαντική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ευνοεί τις ομαδικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες και την δικτύωση. Έρωτες απ' το διαδίκτυο. Πιθανόν να συναντάτε ή να γνωρίζετε κόσμο που δημιουργεί γέφυρες στη ζωή σας. Ρομαντικά ταξιδάκια και βόλτες.

Υδροχόος

Θετική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας αυτές τις μέρες μπορεί κάποια άτομα εξουσίας να παίζουν ευεργετικό και σωτήριο ρόλο. Βελτιώνεται η κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα, γίνεται πιο μαγευτική, ενώ ευνοεί τη δημόσια προβολή. Σωτήρια έσοδα επίσης.

Ιχθύες

Άμεσα σας ευνοεί η υπερβατική και άκρως καλλιτεχνική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σάς ταξιδεύει, είτε με νέους έρωτες, είτε με τη φαντασία ή με βιβλία ή κυριολεκτικά με ταξίδια. Πιθανοί και νέοι έρωτες στα ταξίδια. Σίγουρα ευνοεί τις ρομαντικές συναντήσεις. Εύνοια επίσης σε σπουδές, συγγραφή, νομικές υποθέσεις.

Κριός

Μια πολύ καλλιτεχνική αλλά και ερωτική επιρροή, το όμορφο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα προσφέρει ιδανικές συνθήκες για ρομαντικά ραντεβού και για παρακολούθηση καλλιτεχνικών δρωμένων. Φιλανθρωπία. Φέρνει ακόμα ψυχική ανακούφιση και πνευματική ανάταση. Κάτι ή κάποιος σάς σώζει σε οικονομικά θέματα, ενώ ευνοούνται επενδύσεις και συνεργασίες.

Ταύρος

Πολύ ωραίο και άκρως ρομαντικό το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο σάς βάζει σε διάθεση να ερωτευτείτε, ενώ μπορεί αυτές τις μέρες να γνωρίζετε άτομα που σας μαγεύουν. Νέες ερωτικές αλλά και φιλικές γνωριμίες με ανθρώπους γοητευτικούς και καλλιτεχνικούς. Ιδανικές μέρες για ερωτικά ραντεβού αλλά και για συνεργασίες και δικτύωση.

Δίδυμοι

Κορυφώνεται σήμερα μια πολύ καλή όψη, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οποίο αυτές τις μέρες ευεργετεί κυρίως τα επαγγελματικά σας. Άτομα εξουσίας φαίνεται να σας σώζουν από δύσκολες καταστάσεις ή να δημιουργούν γέφυρες επιτυχίας. Διακριτικές κινήσεις που όμως είναι σωτήριες. Το ίδιο και για θέματα υγείας και διατροφής – ευεργετική εκλέπτυνση συνηθειών.

Καρκίνος

Σας ταξιδεύει αυτές τις μέρες το εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, είτε μέσα από βιβλία, τέχνη ή πραγματικά ταξίδια κι εκδρομές, ή μέσα από διασκέδαση, θέατρο, θέαμα. Φυσικά είναι μια άκρως ρομαντική επιρροή και φέρνει νέους έρωτες στη ζωή σας ή μπόλικη μαγεία στη σχέση σας. Αυξημένη καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργικότητα.

Λέων

Ιδιαίτερα ανακουφιστική συναισθηματικά η όμορφη όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες μαλακώνει την ψυχολογία σας και προσφέρει άφθονο ρομαντισμό και καλλιτεχνική έμπνευση. Ιδανική όψη για ρομαντικά ραντεβού ή για να περάσετε γλυκές στιγμές στο σπίτι με το ταίρι σας. Εύνοια σε οικογένεια, σπίτι, ακίνητα, οικονομικά.

Παρθένος

Αίσθημα λύτρωσης αλλά και άφθονο ρομαντισμό προσφέρει αυτές τις μέρες η πολύ ωραία όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να κάνετε γνωριμίες με ανθρώπους μαγευτικούς – είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε! Ιδανικές μέρες για να περάσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας ή να απολαύσετε την τέχνη με καλούς φίλους.

Ζυγός

Βγαίνει ο ιδεαλιστικός και ρομαντικός σας εαυτός στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με το όμορφο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ αυξάνει και η δημιουργικότητά σας, ακόμα και στον χώρο εργασίας. Μάλιστα βελτιώνει τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς, ίσως γίνονται σωτήριες κινήσεις, ενώ υπάρχει και γονιμότητα οικονομική. Σωτήριες κινήσεις και στην υγεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being