Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δήμοι Δυτικής Αχαΐας και Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δήμοι Δ...

Πλέον επισπεύδονται οι διαδικασίες για την άμεση καταγραφή των ζημιών

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι  Δήμοι Δυτικής Αχαΐας και Ανδραβίδας- Κυλλήνης, έπειτα από αίτημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και έχοντας την  κοινή απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Πλέον επισπεύδονται οι διαδικασίες για την άμεση καταγραφή των ζημιών στους δύο Δήμους.

Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου ανέφερε σχετικά: «Μεταφέρω τις πιο θερμές ευχαριστίες εκ μέρους όλων των κατοίκων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας σε όσους συνετέλεσαν ώστε να κηρυχτεί ο δήμος μας, σε έκτακτη ανάγκη.

Πολιτεία, Περιφέρεια, Βουλευτές του Νομού και απλοί άνθρωποι μας άκουσαν και συνεργάστηκαν όλοι μαζί αυτές τις δύσκολες στιγμές τόσο της Χώρας μας όσο και του Δήμου μας ώστε να κηρυχθεί η Δυτική Αχαΐα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ιδιαίτερα ο κ. Καπάκης, ο οποίος και μόλις ανέλαβε καθήκοντα Γ.Γ.Π.Π., η υπουργός μας, η κ. Αναγνωστοπούλου και ο Περιφερειάρχης μας κ. Κατσιφάρας, από την πρώτη στιγμή επικοινώνησαν μαζί μου και απέδειξαν εμπράκτως πως όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμη και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα που ήδη έχουμε ξεκινήσει ώστε να επουλωθούν οι πληγές που άφησε η βιβλική καταστροφή. Με δικά μας μέσα αλλά και με ιδιώτες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βοήθησαν και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε το αγροτικό δίκτυο και να διανοίξουμε τους χείμαρρους.

Συνιστούμε ψυχραιμία στους συνδημότες μας και με την προσπάθεια όλων μας θα καταφέρουμε να αποκαταστήσουμε το βάρβαρο και βάναυσο πλήγμα που δεχτήκαμε».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις