Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η νέα εκπομπή "Εμείς οι Έλληνες" έκανε αφιέρωμα στην Τασία Βέρρα

Η νέα εκπομπή "Εμείς οι Έλληνες&quo...

Θα μεταδοθεί ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στο κανάλι Αchaia Channel

Με ιδιαίτερη επιτυχία και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 τα γυρίσματα της εκδήλωσης για την εκπομπή "Εμείς οι Έλληνες" στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν η σπουδαία τραγουδίστρια δημοτικών ασμάτων Τασία Βέρρα και κοντά της ήταν όλη η οικογένεια της.

Πρόκειται για μία παραγωγή την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ιδιαίτερα σημαντικά ονόματα και πρόσωπα όσον αφορά στην προσφορά τους και τη συνεχή προσπάθεια τους για το κοινό καλό στην πόλη της Πάτρας και το Νομό Αχαίας όπως:

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη π. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος όπου ευλόγησε και την πρώτη αυτή εκδήλωση στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφεριάρχης Ανάπτυξης Γ. Αγγελόπουλος, κ.α.

Ακόμη παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρ. Μαζαρακιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Στ. Τσεκούρας, ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος  & Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Οικονομόπουλος, ο Ιωαν. Σουβαλιώτης  Αντιδήμαρχος του Δήμου Ερυμάνθου Αχαϊας, κ.α.

Επίσης οι χορηγοί της εκδήλωσης, επαγγελματίες της Πάτρας με ιστορία, ποιότητα και παράδοση, συνέβαλαν με τη σειρά τους στην επιτυχία της ιδιαίτερης αυτής εκδήλωσης.

Η εκπομπή - εκδήλωση θα προβληθεί στις 28 Οκτωβρίου 2015 ημέρα της Εθνικής μας Επετείου, από το τηλεοπτικό κανάλι Achaia Channel.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις ανάλογου χαρακτήρα όπου θα υπενθυμίζουν και θα τιμούν την παράδοση και τους Έλληνες.

Την Παραγωγή της εκπομπής είχαν οι Θεόδωρος Σερεμετάκης και Βιβή Λουκοπούλου που διοργάνωσαν και παρουσίασαν την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight