Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Mπάσκετ: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τ...

Επικράτησε με 77-67 του Ίκαρου

Με 77-67 επικράτησε του Ίκαρου στη Νέα Σμύρνη ο Έσπερος ΑΟΠΑ πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκεια του και ο Έσπερος ΑΟΠΑ το «καθάρισε» στην δ’ περίοδο όταν με επί μέρους σκορ 26-17 έφτασε στο τελικό 77-67.

Μετά τη λήξη ο Ανδρέας Κεσαπίδης δήλωσε: «Οπως είχε εξελιχτεί η κατάσταση και τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα το παιχνίδι για εμάς ήταν τελικός, αφού ο αντίπαλος είχε ακριβώς το ίδιο ρεκόρ. Δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη, η οποία μας δίνει χρόνο για να δουλέψουμε περισσότερο και με μεγαλύτερη ηρεμία για τη συνέχεια.

Παράλληλα μας γεμίζει και με καλύτερη ψυχολογία. Ομως είνια απλώς μια νίκη, μια ανάσα θα έλεγα και πρέπει γρήγορα να την ξεχάσουμε για να ασχοληθούμε με το επόμενο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι μεγάλο και μας περιμένει δύσκολη συνέχεια».

Τα 10λεπτα: 17-12, 36-36, 51-51, 67-77

Διαιτητές: Κοντύλης και Λιότσιος

ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλ. Παπαδάτος): Σημαιόπουλος 16, Μιχαλόπουλος 4, Δορκοφίκης 9 (2), Παπαβασιλείου, Βούζας 2, Τζέμης 3, Βουρλίτης 11 (1), Σταμάτης 14 (3), Κάνας, Δραμογιάννης 4, Αντωνούτσος, Σακελλαρόπουλος 4.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Ανδρέας Κεσαπίδης):Κατσαϊτης, Φραντζής, Στυλίδης 10 (3), Μαγιντόμπε 1, Ροκανάς, Κελεσίδης 1, Γιαλελής, Αγγελόπουλος 8, Καραβανάς 9, Γκόβας 28 (2), Ψαρόπουλος 12 (2), Μακρής 5 (1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Πλήρωσε τα λάθη του ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports