Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κόκκινο χαλί υψηλής μόδας για τον «Αστακό»: Με Alexander Mc Queen η Ρέιτσελ Βάις στο Λονδίνο

Κόκκινο χαλί υψηλής μόδας για τον «Αστακ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Mε άνθινη, ρομαντική τουαλέτα Alexander Mc Queen και διαμαντένια σκουλαρίκια Tiffany’s αναστάτωσε τα φλας η όμορφη σταρ Ρέιτσελ Βάις στην επίσημη προβολή και πρεμιέρα του «Αστακού» στο φεστιβάλ BFI του Λονδίνου.

Με τον Κόλιν Φάρελ στο πλευρό της η 45χρονη βρετανίδα, πολύ χαμογελαστή, πόζαρε και υπέγραψε αυτόγραφα στη Leicester Square, ενώ ο βραβευμένος έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος εγκωμίασε τον επαγγελματισμό και την προθυμία της στα γυρίσματα, όπως βέβαια και του υπόλοιπου καστ. Η Daily Mail έσπευσε να σχολιάσει πως η Βάις «έλαμψε» στο κόκκκινο χαλί αλλά και πως η τιμή του φορέματός της ξεπερνάει τα 6000 ευρώ.

O Γιώργος Λάνθιμος πάντως έκανε πρώτος την εμφάνισή του στο event μαζί με την σικ σύντροφό του Αριάν Λαμπέντ, έστω κι αν το συγκενγτρωμένο πλήθος δεν τους γνώριζε, παρά τις αμέτρητες αφίσες του φιλμ που έχουν γεμίσει την βρετανική πρωτεύουσα. Θυμίζουμε πως η παράξενη, αλληγορική ταινία «Αστακός» για τις σύγχρονες κοινωνικές συμβάσεις και την αναγκαστική ζωή των ζευγαριών ντεμπουτάρει στη χώρα μας στις 22 Οκτωβρίου «κουβαλώντας» το πολύ τιμητικό ειδικό βραβείο της επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών. Α.ΜΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight