Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νικολόπουλος:Προειδοποιεί με αποχή από την ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα αν έρθουν σε ένα άρθρο

Νικολόπουλος:Προειδοποιεί με αποχή από τ...

Τι δήλωσε ο Αχαιός βουλευτής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του , ο βουλευτής Αχαϊας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, επανέλαβε την "απειλή" του πως θα απέχει από τη Βουλή τη στιγμή της ψηφοφορίας των προαπαιτουμένων.

Αυτό θα το πράξει στην περίπτωση που τα προαπαιτούμενα κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή σε ένα άρθρο, αφού δε βρίσκει άλλο τρόπο αντίδρασης πέραν της αποχής. Τα ακριβή του λόγια είναι τα παρακάτω:

«Ξέρω ότι θα τα φέρουν σε ένα άρθρο. Σας λέω λοιπόν από τώρα την είδηση: Η εισήγηση μου θα λεει «ένα άρθρο εσείς και μέσα όλα, κακά και καλά»;  Τοποθέτηση στη Βουλή για ένα προς ένα τα προαπαιτούμενα και ενδεχομένως ηχηρή απουσία, αφού δεν μπορώ να εκφραστώ. Ναι, ναι (απαντά σε ερώτηση για το αν θα απουσιάσει από την ψηφοφορία).

Πρέπει να βρούμε τρόπους, όπως η εξουσία βρίσκει τρόπους να σε παγιδεύσει και σου λεει «ή όλα ή τίποτα», τα παίρνεις όλα μαζί πακέτο. Έχετε δίκιο (το έκαναν και οι προηγούμενοι). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και σωστό. Η παρούσα κοινοβουλευτική θητεία θα έπρεπε να διαφέρει από την προηγούμενη».

Υπενθυμίζουμε πως χθες η Όλγα Γεροβασίλη εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν υπάρχει χρόνος να κατατεθούν ένα-ένα τα προαπαιτούμενα, υπογραμμίζοντας πως μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν ψηφιστεί όλα ώστε να ξεκινήσει η αξιολόγηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις