Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Μία νέα Πατρινή μουσική μπάντα, οι Desert Coyotes θα εμφανιστούν live αυτή την Παρασκευή

Μία νέα Πατρινή μουσική μπάντα, οι Deser...

Στο γνωστό ροκ μπαρ Μemphis στην οδό Καραισκάκη 128 πλησίον της Γεροκωστοπούλου

Τα μουσικά live στο γνωστό ροκ μπαρ Μemphis στην οδό Καραισκάκη 128 στην Πάτρα συνεχίζονται και τη νέα φθινοπωρινή – χειμερινή περίοδο και αυτή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 μετά τις 21.00 το βράδυ στο χώρο θα εμφανιστεί μία από τις νέες μπάντες της Πάτρας, με έφεση στον σκληρό ήχο, οι Desert Coyotes.

Μαζί τους στη σκηνή θα είναι και οι φίλοι τους, τα μέλη της μπάντας Plague Spreader που αρέσκεται σε ήχους thrash metal.

Τα «Κογιότ της ερήμου» είναι μια τετραμελής, boy band της Πάτρας που ξεκίνησε μόλις το καλοκαίρι του 2014. Αποτελείται από τους κιθαρίστες Στάθη Μεσσίνη (φωνή), Βασίλη Σπυρόπουλο, τον ντράμερ Μάριο Κόγκο και τον μπασίστα Λεωνίδα Καραγιάννη.

Είναι ένα πολύ νεανικό αλλά ταλαντούχο σύνολο, στα 16 του ο Καραγιάννης και στα 17 του ο Σπυρόπουλος (μαθητές Λυκείου) ενώ οι άλλοι δύο είναι φοιτητές, ο 19χρονος Κόγκος (Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας) και ο 21χρονος Στάθης Μεσσίνης (Πολιτικών Μηχανικών στο ΑΤΕΙ Πάτρας), όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ pelop.gr.

Eπίσης τα μισά από τα μέλη των «Κογιότ», είναι αθλητές. Ο Μάριος Κόγκος είναι πυγμάχος στην Παναχαϊκή ενώ ο Λεωνίδας Καραγιάννης παίζει πόλο στην ΝΕΠ (έχει θέση τερματοφύλακα).

Αγαπημένο τους είδος μουσικής είναι το Groove Metal με στοιχεία σύγχρονου μέταλ.

Το τελευταίο διάστημα δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους EP (extended play) και προσπαθούν να αναδειχθούν συμμετέχοντας σε διάφορα live πιο γνωστών συγκροτημάτων, παίζοντας ως support.

Έχουν ήδη παίξει live και έχουν ενθουσιάσει στο 3ο VoukoliRock φεστιβάλ Αχαΐας, στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής ημέρας Μουσικής που έγινε στην πλατεία Γεωργίου και τώρα έρχεται το 1ο τους προσωπικό μουσικό live, στο Memphis Rock Bar.

Είσοδος 2 ευρώ.

Το Live θ’ αρχίσει στις 21:30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life